Rosberg: "Williams Normale Döndü"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, iki hafta önceki Malezya GP’de sıkıntı çekmelerinin ardından Williams’ın Bahreyn’de normale döndüğünü söyledi.

İngiliz takım, Avustralya’da Nico Rosberg’in 3.lüğü ve takım arkadaşı Nakajima’nın da 6.lığı ike güçlü bir sonuç almıştı ama Sepang’da ikis de uzaklarda kalmıştı.

Ama sabahki antrenmanda en hızlı üçüncü, öğleden sonra da 6. isim olmasının ardından Rosberg, Williams’ın normal formuna geri döndüğünü ifade etti.

Rosberg: "Son yarış Malezya’dakine kıyasla araçla daha mutluyum ve şimdi normale geri döndüğümüzü düşünüyorum ki bu durum cesaret verici. Pist yüzeti aracımıza uyuyor ve sürmeyi daha eğlenceli hale getiriyor"

"İki seans boyunca bazı büyük ayarlama değişiklikleri yaptık ve doğru yönde gittiğimizi düşünüyorum. Orta bömlümdeki bir çok insan çok yakınlaşıyor. Ama bu hafta sonu iyi iş çıkarmak için iyi bi fırsata sahip olduğumuzu düşünüyorum"

"Çok fazla pist süresi anlamına gelen dayanıklı olduğumuz gün verimli geçti"

Nakajima da, 8. hızlı isim olarak günün çalışmalarından memnundu.

Nakajima: "Bugün herhangi bir sorun yaşamadık. Bu yüzden bütün antrenman süresini kullanabildik ve bu harika. İlk olarak sabah seansında biraz sıkıntı çektim ama öğleden sonra çok olumlu olan büyük bir ayarlama değişikliği yaptık"

"Yarın yapılacak biraz daha işimiz var ama bu iyi bir başlangıçtı"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir