Briatore'nin Hesapına El Konuldu

yazar:

kategori:

2010 senesinde Briatore’nin lüks yatı Force Blue, yanlış şekilde kaydının yapılması şüphesi ile İtalyan yetkililer tarafından alıkonulmuştu. Yatın kaydı, özel ticari taşıt şeklindeydi.

İncelemer gösterdi ki bu yat, sadece 60 yaşındaki Briatore ile ailesi tarafından kullanılıyor ve kaydı, vergi indiriminden yararlanmak için hatalı bir şekilde yapılmış.

Şimdi ise Le Repubblica dâhil İtalya’daki haberlere göre mali polis Guardia di Finanza’nın, Briatore’nin İtalya ve Monako’daki banka hesaplarında, vergi kaçırdığı gerekçesi ile 1.5 Milyon €’ya el koyduğunu yazdı.

İtalyan basınındaki kaynaklar, Briatore’nin şu anda eşi ve çocuğu ile Kenya’da sahildeki evinde kaldığını söylüyor


Yorumlar

  1. Teveccühünüz dostum.

  2. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    İlk defa bir yorumunu beğendim =). bir tanede benden olsun.lütfen FELAN kelimesini kullanmayın.Falan-Filan onun doğrusu.Çok rica ediyorum felan kelimesini kullanmayalım.

  3. Arkadaşlar, bugün kendim için önemli bir konuyu gündeme getirmek istiyorum müsaadenizle. Kendim de pek işin ehli sayılmam ama, gördüğüm çok bariz hatalardan dolayı yazıyorum bunu. Yorumcu arkadaşlar olarak Türkçe'ye, imla kurallarına biraz daha özen göstersek. Buradaki genç arkadaşlarımız bizi örnek alıyorlar. Mesela hemen aklıma gelen birkaç örneği yazayım.

    – Şu "olucak, kalıcak" şeklinde yazılan kelimeler. Bunların doğrusu her zaman "a" ile yazılır, "Alonso şampiyon olacak" "Hamilton hep sonuncu kalacak" şeklinde. U ya da ı gibi dar ünlüleri aldıkları tek durum sonuna -yor eki aldıkları zaman hasıl olur. "Alonso birinci oluyor, Hamilton yarış dışı kalıyor" gibi.

    – İkinci durum soru eki olan mi'nin kullanımı. Bu soru eki olan mi her zaman ayrı yazılır. "Hamiltoncu musun, yoksa bizden mi?" örneğinde olduğu gibi.

    – Üçüncü durum da ve ki eklerinin kullanımı. Bunlar Türkçe'deki en zor eklerdendir. Da için çok kolay bir yöntem var. Cümleden da ekini çıkartın, anlam bozuluyor ise ek bitişik, bozulmuyor ise ayrı yazılır. Misal:

    "Okulda görüşelim."

    "Okul da bitti."

    Lütfen kullandığımız dile dikkat edelim arkadaşlar. Gelecek nesillere doğru dil kullanımını öğretmek bizim elimizde. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp derler. Siz de hiç duymamış, doğrusunu öğrenememiş olabilirsiniz, benim de bilmediğim birçok imla kuralı var. Ancak bir kere öğrendikten sonra, lütfen aynı hataları tekrar tekrar yapma hastalığından kurtulalım. Türkçe'yi düzgün kullanmak bizim elimizde.

  4. rocco junior avatarı

    senin takımın ve pilotların çok mu iyi ceza rekortmenleri.kural ihlali sizde,hırsızlık sizde,yalan sizde…

  5. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    eh adam yaptığını kabul ediyor =) ya mahkemede 3 kere yalan söyleyen amcamız..hala insanların yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum.ve bazıları hala….neyse,geçmiş geçmiştir.

  6. erdoğan'ın eline su dökemez genede 🙂

  7. nerde sahtekarlık orda briatore

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir