Montezemolo: "F150, Şampiyon Olmalı"

yazar:

kategori:

Montezemolo: “Bu sene kazanmamız gerek; kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takımı güncelledik, bazı gelişimlerimiz var ve ilk rakibimize karşı meydan okumayı bekliyoruz”

Takım patronu Stefano Domenicali ise, Ferrari’nin sadece şampiyonlukla ilgilendiğini belirtti.

Domenicali: “F150, sadece bir amaç için yaratıldı. Çok açık ki söylemek istemiyorum. Bunu başarmak zorundayız”

“Zor anlar yaşadığımız ama bunun yanında iyi hatıralarımızın olduğu bir sezondan başlıyoruz. Bu güzel anıların üzerine koymak istiyoruz. Takımımız motive durumda ve yenilendi. Bu da devamlı gelişimin mantığı”

F150, yüksek bir burna, fazlaca kırpılmış sidepodlara ve yenilenmiş süspansiyon hattına sahip ama arkada Red Bull tarzı süspansiyon sistemine geçiş yapmamış.

Domenicali, sezonun ilk yarışı için büyük değişikliklerin hazır edileceğini söyledi.

Domenicali: “İlk yarış Bahreyn’de göreceğiniz araç, gelecek hafta Valensiya’daki ilk testlerde kullanacağımızdan tamamıyla farklı olacak.”

“(Valensiya için) hedefimiz, yeni lastiklerin nasıl çalıştığını ve dayanıklılığı görmek için fazla yol kat etmek. Bu sene Pirelli’nin yeni lastikler vereceğini biliyoruz. Bu, çok zor bir durum. Ama Pirelli’nin, rekabetçi olma adına elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyoruz”

“Gerçekten başarılı olmak istediğimizin sözünü verebilirim. Gerçekten motive durumdayız, geçmişte hiç olmadığı kadar. Abu Dhabi’de boğazımızda düğümlenen çığlık, serbest kalacak ve daha iyisini yapacağız”


Yorumlar

  1. Ben Montezemolo'yu Aziz Yıldırım'a benzetiyorum.Kafa yapıları birebir aynı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir