Ferrari, Testlerde İlk Dereceleri Önemsemeyecek

yazar:

kategori:

Ferrari’nin takım patronu Stefano Domenicali, ancak son 2 test bölümünde alınacak derecelerin gerçeğe daha yakın olacağını söyledi.

Domenicali “İlk testlerin mücadeleyi tam olarak yansıtacağını düşünmüyorum. Herkesin farklı hedefleri olacak ve ancak 3. testlerin gerçekleştirileceği Barcelona’da daha fazlasını öğrenebileceğiz. Son test Bahreyn’de ise neler olduğuna dair daha fazla fikrimiz olacak.”

“Valencia ve Jerez’de normal testler yapacağız ancak 3. testte iyi fikirlerimiz olacak. Barcelona’da rakiplerimize göre teknik açıdan gelişip gelişmediğimizi göreceğiz.” dedi.

Domenicali, 2010’da yaşanan sorunların ardından Ferrari’nin 2011’de daha tutucu bir yaklaşımda olacağını söyledi.

Domenicali “İyi başlamak çok önemli çünkü geçen seneki gibi şampiyonada sene başında rakibinizden puan alamıyorsanız sonunda bedelini ödersiniz. Dayanıklılık ve performans açısından ilk yarışlarda puan kaybetmemek önemli olacak.”

“Bu çok önemli. Düzelmek için fırsatlarınız olabilir ancak ne kadar çok puan alırsanız şampiyonada o kadar iyi olursunuz.” dedi.

Domenicali ayrıca, bazı takımların 2011 kurallarındaki boşluklardan faydalanabileceği iddialarını önemsemedi.

Domenicali “Diğerlerinin kuralları çok agresif bir şekilde değerlendirdiğine dair şeyler duyuyorum. Bunun doğru olup olmadığını ya da  reklam amaçlı olup olmadığını göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. NasıL yazıcı yaptılar seni? Hastalanınca revir yerine printer tamircisine mi gidiyorsun? Tamam, kabul, kötüydü 🙂 Askerdesin, biraz güldüreyim kardeşimi dedim.

    Yazıcılığın kıymetini bil. Ben de KD yaptım ama eğitim çavuşu yapmışlardı bizi. Eğitim çavuşluğunun nasıl bir ızdırap olduğunu bilirsin. Artık birine beddua ederken 'Allah seni eğitim çavuşu yapsın' diyorum 🙂 Gündüz eğitimde gece de nöbetteydim. -36, -38 derece havada nöbet tuttuğumu hatırlıyorum… Niye bunları anlatıyorum, baştan dediğim gibi yazıcılığın kıymetini bil diye. Allah yardımcın olsun.

  2. sinan ergin avatarı

    yok be kanka :))
    yazıcı yaptılar beni. internet yok ama komutanların bilgisayarlarından giriyorum internete 🙂 dalmadığım yer kalmadı ama çok koşturuyorum yahu:)
    f150 den daha iyi tur derecesi yapıyom burda 🙂 komutla işliyoruz :))
    özledim be herşeyi 🙂
    selamlar tüm herkese =)

  3. Oooo Sinan… Bu saatte çarşı izni falan da olmaz. Ne o? Firar mı ettin yoksa 🙂

  4. sinan ergin avatarı

    alonsonun yeni sakal tarzını ilginç buldum 🙂
    bir ara bi skeç vardı şahanın, "mahmutpaşa dan vcd" ye diye 🙂 sakallar korsan cd satıcıları gibi olmuş 🙂 alonso ilginç başladı sezona 🙂

    herkese selamlar
    sinan ergin 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir