Barrichello İlk Testlerden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Bugün 77 tur atan Barrichello, KERS yerleşimi nedeniyle motorda olan arıza yüzünden biraz zaman kaybetti ancak Brezilyalı sürücü sorunun bu gece çözümlenebileceğini düşünüyor.

Barrichello “Çok şey öğrendik. FW33 farklı bir araç ve farklı ayarlara ihtiyacı var ve bir çok şeyi öğrenmeliyiz bu yüzden bugün sürekli olarak mesafe kat etmeye çalıştık. Aracın dengesi çok iyi değildi ancak bizim yakıt yükümüzle dengeli bir araç bulmak çok zor olur.” dedi.

Yeni araç hakkında konuşan Barrichello “Aracımız çok güzel. Aracın arka tarafı harika bir şekilde yapıldı. Tur zamanlarına bakarak çok kötü olduğunu söyleyebilirsiniz ancak bana göre bu çok önemli değil çünkü biz çok fazla yakıyla çalıştık. Endişeli değilim.”

“Düşük yakıt ile bizim yakıt seviyemiz arasında yaklaşık 3 sn fark var. Bugün  gördüklerimize göre tur zamanlarını karşılaştıramayız.”

“Geçen sene ilk yarışta sıralamalarda ilk 10’un dışındaydım ancak testlerde bu dönemde listenin tepesinde yer almıştım. Bu da yakıtın çok önemli olduğunu gösteriyor. Ben sadece dengeye yoğunlaşıp neler yapabileceğimizi görmek istedim.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir