Massa Kaçan Pole İçin Trafiği Suçladı

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Bahreyn’de sıralamalarda Robert Kubica’nın gerisinde kalmasına neden olarak son 2 hızlı turundaki trafiği gösterdi.

Brezilyalı pilot sıralamalarda son seansa kadar pole pozisyonunu alacak gibi görünüyordu ancak son 2 turunda trafiğe takıldı ve pole pozisyonunu 0.030 sn ile Kubica’ya kaptırdı.

Massa "Tüm hafta sonu boyunca inanılmaz turlar attım ve aracımız her an mükemmeldi ancak sadece 3. seansta diğer araçların arkasında takılı kaldım."

"İlk hızlı turumda sürekli Nocı Rosberg’in arkasındaydım. İkinci turumda da trafikte takılı kaldım. Bu utançverici çünkü güçlü bir aracımız var ve pole pozisyonunu kazanabilirdik. Ancak yine de fantastik bir aracımız var ve yarın neler yapabileceğimizi gösterebiliriz." dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla ne yalan soylım seyrettıgım kadarıyla son turunda massa nın onu bostu.massa o sureklılıgını son tura tasıyamadı.oyle yada boyle hafıf veya agır kubıca polu aldı.massa nın bahane uretmesı bır ferraripılotuna yakısmıyor.kımı 4.oldugu halde 'neden boyle oldugunu arastırıp bulacagız yarısta guclu olacagım ' derken massa bahane uretıyor.ıkısı arasındakı fark bole detaylarda bellı oluyor.yarısta bu hırsına kapılıp kubıcayı gecmek ıcın yanlıs zamanlama yaparsa gene kendını kumlarda bulabılır bıraz soguk kanlı olması gerek…

  2. tahsin emre efendi galiba yarıştan sonra ağzının payını fazlasıyla almışsındır. massa adamı böyle çarpar işte :)) felipe felipe dilinize doladınız noldu?? mclaren_mercedes gördün mü acemice hata yapan çaylak kimmiş? startta 124 kullanır gibi kalkan ve alonso çekememezliğiyle arkadan bodoslama bindiren kimmiş? önce psitin çaylağıyla ilgili yorum yapın, felipe size 3 gömlek üstün gelir:)))

  3. massathebest kardeş seni malezya yarışından sonrada görmek isterdik adamın önü boş ve en hızlı araçla yarıştığını iddia ediyoor son turdada önünde kimse yoktu ama pist dışına taştı sonra polü kaçırdı ama sorun bu değil sorun kubicanın sorunsuz sürüp polü alması kendi hatanı başkalarına yükleme felipe seneye gidersin kötü bir takıma sonra dersin q3'e kalmamı trafik engelledi diye suç sende değil seni ferraride yarıştıranda belkide raikkonene ayak bağı olmasın diye ferraride massa kalıyordur.

  4. ne trafiğe takılması ya o sadece ilk turunda olan bişidi sen son turunu görmedin sanırım önü boştu ve o hatayı yaptı vidyoyu izlemeni tavsiye ederim izlemeden yorum yapmayın..

  5. erdal aynı dusuncelerini bende paylasıyorum qeçen yıldan beri msnde görüşmüyorz naptn adresi felan mı deistrdin?

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    mc laren mercedes arkadasım bu fıkrının umarım arkasında kalırsın.zıra hamılton da gecen sene son yarısa kadar yuzdu yuzdu kuyruguna geldıde acemıce ıkı hata yapıp sampıyonluktan oldu.sen ve mc larencılerden umarım bı daha kımıye sampıyonlugu hamılton verdı sozunu duymayız.yoksa buna bızde tukurdugunu yalamak derer.ınsallah anlamıssındır demekıstedıgımı

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kımı taraftarı olarak massa nın bu sıralamalrda polu almasını cok ıstedim.ama olmadı.tek korkum sukı kubıcayı geceyım derken yıne spın atması.bence zorlamaması lazım bıraz oluruna bırakırsa bence kubıca yı gecer.kubıca nın hem hafıf olma ihtımalı var hemde genel yarıs ıcınde bmw ferrarıden yavas kalacaktır en olmadı 1.pıte kadar beklemesı gerekebılır.ıkıncı sorun ferrarıler ıcın pıstın kırlı tarafından kalkacak olmaları massa 2 kimi 4 kalkacak ve kırlı taraftan.kubıca ve hamılton temız taraftan.yuksek ıhtılmalle startta bır karısıklık olabılır.herseye ragmen kiminın kubıca dan da massa danda agır oldugunu dusunuyorum. ve kımının yarısı alacagına ınanıyorum.

  8. Kardesim adam trafiğe takıldı işte ne boş boş konuşuyosunuz? Kubica Hafif Massa , Kimiye göre daha Hafif. Yarın Çok Rekabetci bi yarış olca belli ama Ferrarilerin Hızına Hiç bir takım karşı koyamıcak. bunu yazıyorum. Kişisel Düşüncem marjinal bir olay yaşanmazsa 1 2 ferrari olucaktır. 1. nin kim olacağını anlamışsınızdır. tabi marjinaller olmazsa…

  9. massathebest takma arkadasım sen böle kişileri cevap vermeye degmez o kadar alakasız ve boş konusuyor ki bizim parmaklarımızı yormamıza degmez.

  10. mclaren-mercedes felipe bu haftasonunun tartışmasız en hızlı ismi. 1. antrenman, 2. antrenman, 3. antrenman, q1 ve nihayetinde q2'de en yakın rakibine 0,53 saniye fark attı. q3'te ilk denemesinde 2. sektör sonunda 0,2 saniye avantajı varken 3.sektör sonunda bu fark önündeki alonso sebebiyle eridi. 2. turda yine önü kapalı kaldı ve poleyi 0,03 ile teslim etmek zorunda kaldı. haftasonu sürecini nasıl izledin bilmiyorum ama içindeki massa art niyetiyle yazdığın şu cümlenin kayda alınacak hiçbir tarafı yok. göz var nizam var, birini sevmezsin tamam da, bu kadar şeffaf olunmaz ki kardeşim.

  11. Böylesi daha iyi oldu nihayet bir işe yaradı trafik. 😀

  12. Massa nın startta Kubica nın arkasında kalma ihtimali eminim bütün Ferraricileri korkutuyordur =)

  13. antremanlardaki 1.cilikler kimseye bişi kazandırmıyor önemli olan sıralama ve yarışlar da neler yapılabildiği..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir