"Red Bull ve Ferrari Diğerlerinin Önünde"

yazar:

kategori:

Şu ana kadar Ferrari ve Red Bull bir çok kişi tarafından önde gösterildi. Ferrari zaman zaman hızlı turlarda öne çıksa da Red Bull pek öne çıkmadı. Ancak genel olarak iki takım, uzun sürüşlerde attıkları istikrarlı turlarla dikkatleri çekiyorlar.

Lauda “En başından beri hızlılar bu da onlar için iyi bir sene olacağının göstergesi. MClaren’in yeni aracı da bir çok farklı düşünceye sahip ve iyi izlenim bıraktı.”

“Mercedes ise bu takımları geçmek için 2 adım birden atmak zorunda ve  bunu yapıp yapmadıklarını söylemek şu anda mümkün değil.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Ne sahtesinden bahsediyorsun dostum sen ya çok aramana gerek yok google ye yaz bul kim olduğumu

  2. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Sen önce benim tipime kurban olursun onu bir not düşeyim öncelikle şaka tabi kendimi beğenmiş değilim ama kişileri baz alarak hakaret etmeyi sevmem senin ağzından cevap versem senden farkım kalmazdı.Ön kanat değişimi tamamen takımın tercihi biz magazin okumuyoruz rahat ol senin fanatizmin gözlerini köreltmiş hiçbir cacıktan anladığın yok. sen vettelin arkasındaki lobiden bahsediyorsun redbull takımında kimse kimseye yol verin dağlar alonso geliyor demedi birileri lobi diyecekse onu en son diyecek taraftar kitlesi senin gibi düşünenlerdir.

  3. Lauda doğru konuşmuş bence, Ferrari zaten geçen seneki araçla yarışıyor, mevcut Ferrari ekibi sıfırdan bir araç tasarlayamayacak kadar korkak, ama bu araç Ferrari'yi Avrupa yarışlarına kadar taşır, sonra geliştirecek yer bulamazlar, zaten 2 senedir herkes yeni birşeyler keşfederken Ferrari onun bunun biyerlerini kopyalamakla geçirdi, yakıştımı efsana takıma? HAYIR..

  4. Sinan Uzunoğlu 21 saat 34 dakika önce
    Katılıyorum dostum sana şu bir gerçek alonso ve ferrari'nin arkasındaki lobi onları şampiyonluğu son yarışa kadar itekledi ama umdukları olmadı ve şaibesiz bir şampiyonlukla bitti 2010 sezonu.Biz 2008 singapurları Alonsonun Mclaren casusluğunu 2010 Almanya GP leri unutmayız ve bunun gibi tarihinizdeki kara lekeleri nezaman temizlersiniz ozaman sizlere saygı duyarız

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/19050-red-bull-ve-ferrari-digerlerinin-onunde.html#ixzz1DxKJPAt4

    BU HANGİ ARKADAŞIN FAKE İSMİ BİLMİYORUM

    fakat Mc lareninde tarihindeki kara lekeleri birer birer yazarsanız herkes herşeyi bilir.
    belki diğerleride mc larene saygı duyabilirler bir parça.

    onlarıda yazın,kaynakça çok Bilmem ne dergisinin bilmem kaçıncı sayısı diye yazıyor habire.

    yazın bekliyoruz bakalım hangisininki fazla.

    çalıntı bilgilerle setup edilen araçlarmı dersiniz koca bir sezon..

    dennis amcanın manevi evladı ve kayrılması mı..

    heikinin çok genişten viraj dönşlerimi..o esnada aa hami geçivermiş…

    button beni geçecekmi hayır geçmeyecek..zuhaaaa

    bunlar ve daha sayamadığım şeyler nasıl lekeler sizce bunlarıda anlatın..

    KESER GİBİ DEĞİL.

    TESTERE GİBİ

    BİR SİZE BİR FERRARİ VE ALONSOYA.

  5. FAster Inside avatarı

    yafff bunları hatırlatmanın sırasımı şimdi, yok öle birşey nerenden uydurdun bilmem…

  6. rocco junior avatarı

    Sinan sen Ferrariye saygı duymasanda olur zaten gerekte yok senin Ferrari hakkındaki düşüncelerine
    Eminim Ferrari pek aldırış etmiyordur bu duruma=)

  7. Ezio Auditore da Firenze  avatarı
    Ezio Auditore da Firenze

    ::))x2

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Estağfurullah..Senin yorumlarının yanında benimkilerin seçme ve seçilme hakkı bile olamaz..O şeref sana aittir başkalarıyla paylaşma lütfen..

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu tiplerden saygı duymasını isteyen oldu mu?.2010 şampiyonluğunun şaibesiz olduğunu nerden çıkardın.Webber tren gibi bağırırken sen neredeydin.Weberin ön kanadını üçkağıta getirirlerken sen neredeydin.İstanbulda webberi madeni para gibi harcarlarken sen neredeydin.Sabah magazinleri izleyerek olmaz bu işler.Önce kendi takımına bakacaksın sonra başka takımlara laf atacaksın.Lobi görmek istiyorsan vettelin arkasına bak.İlk önce göreceğin kişi, kızını bile vermeye kalkan bay E olacak.Sonra sırasıyla matechiz.horner. vs.vs…Ya webberin arkasında kim vardı?????

  10. Ezio Auditore da Firenze  avatarı
    Ezio Auditore da Firenze

    2007 Çin,2007 Brazilya,2009 sezonu öncesi AYNEN 2011 için verilen umutlar ve mesajlar ve sene sonu durumu.2010 Monza-Singapur.Sinan arkaşımızada önce %10 diyorum.Siz 2 yıllık tarihinizde önce İngiltere,Turkiye gp si sonrası açıklamaları,Monza yı bir temize çıkarın sonra konuşalım.Ama önce %10.

  11. 05Alonso| SF' F150th 	 avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Başkalarının üzüntüsüuyle mutlu olanlar, başkalarının sevinmesiyle mutsuz olanlar,insanlarr..

  12. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Katılıyorum dostum sana şu bir gerçek alonso ve ferrari'nin arkasındaki lobi onları şampiyonluğu son yarışa kadar itekledi ama umdukları olmadı ve şaibesiz bir şampiyonlukla bitti 2010 sezonu.Biz 2008 singapurları Alonsonun Mclaren casusluğunu 2010 Almanya GP leri unutmayız ve bunun gibi tarihinizdeki kara lekeleri nezaman temizlersiniz ozaman sizlere saygı duyarız

  13. FAster Inside avatarı

    unuttuk nolcak, hatırlatınca mutlumu oldun, komik arkadaş….

  14. sizde fazla erkenden umutlanmayın 2010 son yarışı unutmuş gibisiniz…:)

  15. Ezio Auditore da Firenze  avatarı
    Ezio Auditore da Firenze

    umutlanmak sizinde kakkınız…

  16. testlerde en iyi zamanları yapmak aldatıcı olabilir , geçen sene redbull testlerde istedikleri ayarlarla ilgilenirken hızlı görünen takımlar yarışlarda geride kalıyorlardı. lauda McLaren için kötü dememiş ki erkenden sevinmeyin…

  17. Keşke lauda kara kuru kamiltonla giderek yavaşlayan(!)benjamin buttona hakaret etseydi. daha rahat ederdin.

    bu arada bana sorarsanız tepede olacak takımlar mclaren, redbull ve ferrari eskisi gibi. mercedes yetişemez gibi görünüyor. renault bunları takip edeceğe benzer, williams ve findia da kendi kendine yarışır sauberle gibi. gridin arkası belli

  18. rocco junior avatarı

    Bazı arkadaşlarımız birazcık bilgilenir umarım.Dün ben aynı şeyi zaten söyledim hatta 2-3gündür söylenen bu birebir haberdekiler.Ne övünmek için ne rakibi küçümsemek için ama arkadaşımız epey bir karşı çıkmıştı.Zaten daha öncede aynısını yapıp sadece muhalefet derdindeydi ve yine dediklerim çıkmıştı.O yüzden her şeye hemen itiraz edip hayırrr olamazzz demek yerine araştırmak öğrenmek lazım.

  19. güzel yorum, king of the troll seçilir emin ol.

  20. derhal hemde:)))

  21. Aynen…

  22. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Lauda mclaren taraftarlarını kızdırmaya niyetli galiba.Sayın lauda bunlar test ve mclaren hızını gizliyor ayrıca mclaren radikal gelişim sergiliyor demen gerekirdi.Derhal Alonsoya hakaret edip Mclarencilerin gönlünü alman gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir