Rosberg, Az Sürüşten Yine Şikayet Etti

yazar:

kategori:

Jerez testlerinin ilk gününde kokpitte olan Rosberg, arka kanattaki, vites kutusundaki ve bir sensördeki sorunlar nedeniyle zaman kaybetmişti. Ardından kokpite geçen Schumacher sorunsuz iki gün geçirdi ve bu haftanın en hızlı 2. tur zamanını kaydetti.

2 gün sonra tekrar kokpite geçen Rosberg bu sefer motor sorunu nedeniyle pitte çok zaman geçirdi.

Rosberg “Bugün biraz zordu çünkü öğleden sonra sürüşe devam edebilmek için motoru önlem olarak değiştirdik.”

“Her bir tur çok şey öğrenmemizi sağlıyor ancak bugün istediğim kadar tur atamadım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Rosberg için az sürüş önemli değil, arac iyi çalışsın yeter, tek cuma gününde alışır ertesi gün yarışır, çünkü adam simülatörde çok iyi, hele Mercedes'in yeni simülatörü gelsin kimse tutamayacak Nico'yu..

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Rosberg çok haklı.Sadece valensiyanın 2.günü haricinde ne zaman araca binse sorunla karşılaştı ve istediği sürüşü gerçekleştiremedi.Atılan her tur yeni bişeyler öğretiyorsa elbete bu büyük bir kayıp.Hiç hoş bir durum değil.Bu durum şuminin başına gelmediği için kimse de umursamamış zaten.

  3. Testlerde sıkıntı olabilir adı üstünde. Hem daha önemli testker var daha barselona ve sakhirde. Geçen sene rb ilk teste hiç katılmamıştı mesela.

  4. schumacher61 avatarı

    garip ama bende inanıyorum.takım ve dolayısıyla ross sanki birşeyler saklıyormuş gibime geliyor.gerçek araç galiba ya son teste yada bahreyn'de ortaya çıkacak.ya da bana öyle geliyor.ama gerçekten umutluyum…

  5. bunlar test sorunlar olabilir ancak w02 yüzümüzü kara çıkartmayacak.bu sezon mutlaka galip geleceğiz inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir