Alonso, Mutlu Ancak Erken Konuşmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Alonso Jerez’de son günü 3. sırada tamamladı ancak bir kez daha mümkün olduğu kadar fazla tur atarak dayanıklılık üstünde çalıştı.

Alonso “Çok mutluyum. Jerez’de 4 gün geçirdik ve ne Felipe ne de ben sorun yaşamadım bu yüzden çok iyi gelişim sağlıyoruz.”

“Bu sene lastik istikrarının geçen sene gibi olmayacağını biliyoruz. 2011’deki en büyük mücadelelerden birisi lastik aşınması olacak bu yüzden bu alanda çalışmalıyız.”

“Her gün analiz edebileceğimiz yeni şeyler buluyoruz. Ancak açıkçası bugün hangi set lastiklerimi kullandığımı söylemeyeceğim.” dedi.

Alonso ayrıca, Red Bull ve Mclaren gibi takımlar karşısında kıyaslama yapmak için erken olduğunu ve hedeflerinin Barcelona’da daha da fazla yol kat etmek olduğunu söyledi.

Alonso “Hazırlanmak için çok fazla zamanımız kalmadı. Sıradaki testler için 3 gün içerisinde Barcelona’da olmamız gerektiğini sanıyorum. Aracı daha güçlü yapmaya odaklanacağız ve her gün 100’den fazla tur atmayı hedefliyoruz.”

“Aracımızın performansını ve ne kadar rekabetçi olduğumuzu ilk yarış Bahreyn’den sonra söylemeliyiz. Ardından aracımızın ne kadar iyi ya da kötü olduğunu söyleyeceğiz.”

“O ana kadar hedefimiz aracı daha da güçlendirmek olacak. Testlerde sıcaklıklar gibi bir çok küçük sorun olabilir ancak ne sorun çıkarsa çıksın şu anda bunları çözmenin zamanı.” dedi.


Yorumlar

  1. 2010 f1 world champion alonso dedik olmadı inşallah 2011 diye yazanlarınki doğru çıkıcak

  2. Ferrari'nin aracı geçen seneki araç olduğu için dayanıklılık sorunu yaşamamaları normaldir 🙂

  3. Senden çok şey bekliyoruz Matador
    umarım bu sene iyi bir aracımız olur.
    bahreyni sabırsızlıkla bekliyoruz.

  4. 2011 Word Champion FERRRNANNNNDOOOOOOOOO ALOOOONNNSSOOOOOOOOOOOOOOOOO

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Mümkün olan en fazla turu atarak dayanıklılık üzerinde çalışılmış olması ve sorunsuz geçen 4 günün ardından mutlu olunmaz mı??
    Görüldüğü üzere ilk iki gün aracı Massa kullanmış ve daha sonraki iki gün ise Alonso kullanmıştır.Yani hoşafı çıkmış araç tabirleri de böylece hoşaf olup gitmiştir..

  6. Ezio Auditore da Firenze  avatarı
    Ezio Auditore da Firenze

    Fernando Alonso DIAZ .

  7. birileri renoyu unutmuş dikkat etsinlerde haayal kırıklığı yaşamasınlar birde lauda götünden konuşuyor neyi gördünde ne karar verdin bence istediğin şekilde görüp hevesine uygun şekilde konuşuyon kalkmış kubiyi eleştiriyor koca f1 takımı kubinin ralli yarışlarına katılcağını bilmiyordu o başka bir yerde sürmesini eleştiriyor/massa f1 dekullanmıormuydu kubi 2007 kanadada yaşadıklarını görmüyordu heralde ozamanlar morruk luda uykuyayatırılmıştı:) bırakın işte ağzı olan konuşuyor nasrettin hocanın işi işte

  8. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Bence ilk yarış bile hangi aracın hızlı olacağını tam ölçmemize imkan sağlamayacak çünkü lastikler tam bir bilmece yarışlar avrupaya geldiğinde tam olarak hangi araçlar ortalama değerlere gelir ozaman belli olucak tahminim bu yönde

  9. 05Alonso| SF' F150th 	 avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    "Her gün analiz edebileceğimiz yeni şeyler buluyoruz.''

    Her takım yeni şeyler deniyor vs.

    Şimdiden hangi takım taraftarı olursa olsun erken havaya girmemek gerek.

    "Aracımızın performansını ve ne kadar rekabetçi olduğumuzu ilk yarış Bahreyn'den sonra söylemeliyiz. Ardından aracımızın ne kadar iyi ya da kötü olduğunu söyleyeceğiz."

    Bu kadar basit. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir