Ecclestone, Bahreyn'deki Olaylardan Endişe Duyuyor

yazar:

kategori:

Bahreyn’den Salı günü yapılan uyarının ardından Ecclestone durumun dikkatli bir şekilde takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Bay E, Bahreyn’in Veliaht Prensi Al Kalifa ile görüşüp durum hakkında bilgi alacağını belirtti ama yarışın iptali kararı için henüz erken olduğunu ifade etti.

Ecclestone: “Tehlike ortada, değil mi? Eğer bu insanlar, velvele çıkarıp dünyanın bunu görmesini isterse, işleri çok kolay olacak, değil mi?

“Bahreyn’de start gridinde bir sorun çıkarırsınız, bütün dünya bunu görür”

Durumun kötüleşmesi durumunda yarışın iptali ihtimali ile ilgili Ecclestone: “Hiç bir fikrim yok. Tam olarak neler olup bittiğini tespit etmek zor”

“Söylediğim gibi daha sonra veliaht prens ile görüşeceğim Olayı yakından izliyoruz. Neyi yapılması gerektiğinde onların düşüncelerine itimat göstereceğiz”


Yorumlar

  1. dikta ile insanlara bir şeyleri kabullendirirseniz.sonuç hezeyan olur er yada geç.her dikta nın sonu vardır.bay e de onlardan biri.
    bir ülke yada bir kurum sadece bir insanın elinde olmamaz.f1 de öyle olmalı.seçimle olur babadan oğula sülaleye geçmez.buna dikta denir.ve tarih boyuncada her diktanın acı bir sonu olmuştur.

  2. Ayrıca ayın 3 ünde bahreynde testler var bir bu eksikti. Mısırlılar açtı ama bahreynliler neden isyan ediyor anlamadım?

  3. Gelip Ecclestone'ın gözünü morartmazlar umarım 😉

  4. umit isbilen avatarı

    dün haberlerde seyrederken aklıma geldiydi. ama muratında dediği gibi hayatta f1den önemli şeyler var, insanca yaşama hakkını istemek gibi…

  5. Ready to Kill  avatarı

    Doğru.Bence başka bir pistte başlayabilir sezon.Neresi olabilir Doha en yakın seçenek.Hatta bir gece GP'si bile olabilir.

  6. teşekkürler Montreal-Melbourne kısa devre yapmış beynim:))
    açıkçası gösteri yapanlara bir tepkim yok insanlar haklarını aramalı ama bunlar spora zarar verilerek yapılırsa bizlerde gerekli tedbirleri alınması yanlısıyız bu konuda tüm fanlar benzer düşünüyor olmalı

  7. Ready to Kill  avatarı

    Melbourne demek istedin heralde.=)
    Aslında mevcut koşullarda bir pist ayarlayabilirler.Kore yetişmese yerine bir pist gelecekti.Bence Melbourne ilk yarış olabilir yada Katar uygun olabilir.
    İnsanların (dünyadaki tüm dinden,milletten) insanca yaşamaya hakkı elbette var ve olmalı.Ancak tepkilerini sağa sola saldırarak göstermeleri ve bu zamana kadar o krallara,politikacılara boyun eğme,o paraya rağmen bu kada bilgisiz kalmalarıda kendi hataları.Umarım kötü olaylar olmaz,önce insanlar için sonra spor için.Kaldıki bu her yer için geçerli.

  8. bir bu eksikti!o kadar bekledik eğer Bahreyn GP si iptal olursa bi 14 gün daha baklemek istemiyorum Montreal e kadar. iş ciddiye binerse yada önlem olarak ta Charlie alternatif pist ayarlasa keşke :))

  9. -arkadaslar F1 önemli tabi
    -ama insanlar orada daha iyi yasamak icin daha iyi standartlar icin gösteri yapiyorsa, zengin seyhlere krallara kafa tutuyorsa F1 bunun yaninda spor kaliyor kusura bakmayin

  10. Ready to Kill  avatarı

    Katar'da yarış yapılabilir.Yada Bir başka pist seçilebilir.Yada ilk yarış değilde daha sonraki bir yarış olabilir.Görünüşe göre ilk yarış 11-13 mart ta olamayacak.Bir bunların karışması eksikti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir