Alonso, Soruna Rağmen İyimser

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamamıştı ama bu sefer F150th Italia ile elektriksel ve mekanik sorunla karşılaştı.

Alonso yine de 90 tur attı ve günü 3. hızlı isim olarak tamamladı. Ferrari pilotu, takımın sezon öncesi gösterdiği ilerlemeden gayet memnun.

Alonso: “Şimdiye kadar testler bizim için sürpriz oldu, araçta herhangi büyük bir sorun yaşamadık. Bugün, bazı mekanik sorunlar yaşadığımız ilk gündü ama pek endişe verici değil. Araçta çok yol kat ediyoruz. Her şey yolunda gidiyor.”

“Ne kadar rekabetçi olduğumuzu görmek için ilk 2-3 yarışı bekleyip görmemiz gerektiğini biliyoruz. Ardından aracın yeteri kadar hızlı olup olmadığını söyleyeceğiz. Şu anda her şey bizim iyi iyi görünüyor.”

Alonso, lastik konusunda Barselona’da, ilk iki testteki ile benzer seviyede bozulmalar yaşadıklarını söyledi.

Alonso: “Dürüst olmak gerekirse Jerez ve Valensiya’da gördüklerimizle arada çok fark yok. Lastikler yine uzun sürüşlerde çok bozuluyor, belki burada sadece arka lastikler değil ayrıca ön sol lastikler de bozuluyor”

“(Sol ön lastikler için) Barselona’da 3.,4. ve 9. virajlar çok zorlayıcı. Bu yüzden normalden biraz fazla oluyor. Ama bozulma, zaten Jerez ve Valensiya’da gördüğümüz bir şey, burada büyük bir fark yok”


Yorumlar

  1. "Mekanikerlerden birinin söylediğine göre, Ferrari Barcelona testlerinde sorun yaşamazsa o sezon şampiyon olamıyormuş. Sorun çıkarsa, hikaye tam tersine dönüyormuş. Umarım haklı çıkar"

    İtalyanlar gerçekten bize yakın insanlar.Batıla bakar mısınız?Çok hoş gerçekten 🙂

  2. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Helal olsun sana.Umarım bu sezon şampiyonluğu alırız seninle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir