Rosberg, Daha İyi Bir Sonuç Umuyordu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, puan almasına rağmen Bahreyn’de aldığı sonuçtan memnun olmadığını kabul etti.

Rosberg: "Son durumda puan aldığım için eve mutlu gitmem gerektiğini tahmin ediyorum ama kendimi tatmin olmuş hissetmiyorum"

Alman pilot, aracının bugünkü kkoşullara uygun bir şekilde ayarlanmadığını ifade etti ve takımın daha iyi sonuç elde edebileceğini söyledi.

Rosberg: "Daha iyisini yapmalıydık. Bununla birlikte zor bir durumdu, lastik performansı çok değişkendi ve rüzgâr şartları, dişli oranlarımızı ayarlağımız Cuma gününe göre  farklıydı. Sonuç olarak araç yeteri kadar iyi değildi"

"Bu yüzden İspanya GP öncesinde bazı çalışmalar yapmamız gerekiyor. Tarihi Barselona, bizim için zor bir pist ama araçta yeni gelişmelerimiz var. Bu yüzden, bunun gelecek yarış için bize yardım edeceğini umuyorum"

Takım arkadaşı Kazuki Nakajima da, kalkışta aracının motorun durmasını engelleyen sistemin çökmesi nedeniyle bir çok yer kaybetmesinin ardından unutulması gereken bir gün geçirdi.

Japon pilot sonrasında da ikinci turda spin attı ve yarışı 14. sırada tamamladı.

Nakajima: "Benim için kolay bir gün değildi. Çok kötü bir kalkış yaptım ve ardından yüksek hızlı S’ten önce ikinci turda yağ nedeniyle bir spin attım. Bu yüzden daha kötü bir başlangıç yapamazdım"

"Bundan sonra istikrarlı bir tempo korumayı başardım ama arkadan gelip de 14.lükten yukarı çıkmak zordu. Barselona’daki gelecek yarış için buradan ne gibi dersler çıkardığımızı göreceğiz"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir