Toro Rosso İçin Puansız Bir Yarış

yazar:

kategori:

Toro Rosso takımı Sebastien Bourdais 15. olduğu ve Sebastian Vettel daha ilk turdaki kaza sonucu yarış dışı kaldığı için Bahreyn’den puansız ayrılıyor.

Bourdais "Elimden gelenin en iyisini yaptım ve mümkün olduğu kadar istikrarlı kullanmaya be hata yapmamaya çalıştım. Bir süre frenlerde sorun yaşadım. Bunun yanında bir yarış daha tamamladım ve kendimi iyi hissediyordum ve bu memnun edici. Ancak sonuç olarak 15. oldum. Belkide start için doğru lastik seçimini yapmadık çünkü yavaştım ancak yumuşak lastiklere geçtiğimde rekabetçiydim. Opsiyon lastikleri çok daha rekabetçiydi. Sorunsuz  ancak aynı zamanda heyecansız bir yarıştı yinede iyi bir deneyim oldu." dedi.

Vettel "İlk 2 yarışta iyi start alamamama rağmen bu sefer gerçekten iyi bi başlangıç yaptım. Bir roket gibi fırladım ve önümdeki iki üç aracı geçtim. Daha sonra ilk viraja girerken içerdeydim ve bir anda bloke oldum. Oldukça düz olmamıza rağmen Force India ile çarpıştık. Benim aracımın ön kanadı biraz zarar gördü ancak bu  o kadar önemli değildi. Dördüncü turda içerden sağdan gelip bana vuran, aracın daha büyük hasar görmesine sebep olan olay beni yarış dışı kalmaya itti. Onun kim olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Bu tam iyi bir yarış çıkaracağımızı umut ederken hiç iyi olmadı ancak artık gelecek yarışta daha iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir