Sauber'in Son Sponsoru NEC

yazar:

kategori:

Tokyo kökenli devin öne çıkan mavi rengi, son Barselona testlerinde C30’un üzerinde yoktu. Ama Sergiz Perez’in Meksika’da 200.000 kişi önünde yaptığı gösteride gözlerden kaçmadı.

NEC logolu Sauber’in yeni görüntüsü, takımın resmi internet sayfasında da görünüyor ve bu logo, takımın birincil iş ortakları bölümünde de yer alıyor.

Özet açıklamaya göre yakın zamanda daha fazla bilgi verilecek.

2011 sezonu için Sauber pilotları, Japon Kamui Kobayashi ve Meksikalı Mexican Perez.

Takım bu sene daha iyi finanse ediliyor görünse de Peter Sauber, yeni sezon için güç dengeleri hakkında tahminde bulunmak istemiyor.

Blick’te yazan Peter Sauber, Bahreyn’deki test ve yarışın iptalinden sonra araçların Melbourne’de ilk defa sıcak şartlar altında piste çıkacağına dikkat çekti.

Sauber: “Doğal olarak herkes şu anda güç dengelerini değerlendirmeye çalışıyor. Ama bu tahminler, büyük bir dikkatle ele alınmalı.

“İlk olarak her bir pilot ayrı programlar uyguluyor ve ikincisi de, araçlar çok değişecek, ilk yarış öncesinde özellikle aerodinamik olarak.”

“Bir sonraki Barselona testlerinden sonra daha makul ve anlamlı değerlendirmeler yapabiliriz ama gerçek ve güvenilir tablo, Malezya’daki ikinci yarışa kadar netleşmeyecek. Çünkü Melbourne, çok da örnek bir pist değil”


Yorumlar

  1. kamui artık 1.pilot japonlar yalnız bırakmak istememiş demek ki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir