Resmi: Infiniti, Red Bull'un Ana Destekçisi Oldu

yazar:

kategori:

Önceden de haber edildiği üzere Renault’un uzun süreli ortağı olan Nissan’ın lüks otomobil markası Infiniti, dünya çapındaki satışlarını arttırma adına marka bilinirliliğini yaymak için Red Bull ile anlaştı.

İki taraf arasındaki teknik ortaklığın habercisi olan bu ilk iki senelik anlaşma kapsamında, Infiniti’nin ismi ve logosu, takımın kıyafetlerinde, aracın görünür bölümlerinde -arka kanat ve burnunda- yer alacak.

Infiniti’nin gelmesi, Renault’un varlığına herhangi bir etki etmeyecek. Fransız marka, takımın resmi motor tedarikçisi olmaya devam edecek ve logoları araç üzerinde görünecek.

Red Bull Racing Patronu Christian Horner: “Red Bull, her zaman farklı bir yaklaşım benimsemiştir. Bu yüzden Infiniti yetkilileri, yenilikçi planlarını bize sunduklarında, onlara kollarımızı açtık. 2010’daki takımlar ve pilotlar şampiyonluklarımızın ardından 2011 sezonuna, Infiniti gibi yeni ve kendini adamış bir iş ortağı ile başlamaktan daha da heyecan duyuyoruz”

Horner, Infiniti’nin spora girmesinin F1 için önemli bir haber olduğunu belirtti.

Horner: “Red Bull ve F1 açısından Nissan’a sahip olmamız, Infiniti’nin spora gelmesi olumlu bir haber. Böylelikle spor, küresel olarak yayılıyor. Bu sadece bizim için değil, son birkaç senede üreticilerin ayrılması sonrasında Japon bir üreticinin gelmesi harika bir haber.”

Infiniti’nin spora girişi, Renault tarafından da hoş karşılandı.


Yorumlar

  1. Hayret Renault F1 den çekiliyormu tamamen diyenler bugün burada yoklar neden acaba

  2. en azından motorlarımıza karışmayın. bu sporun bir parçası olarak kalalım. tarihi silmek mantık dışı.

  3. yok yok parayı da buluyolar bu adamların önünde durulmaz arkadaş artık yaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir