Red Bull: "Infiniti Gelişimimizi Hızlandıracak"

yazar:

kategori:

Bu açıklanan anlaşmanın sadece Infiniti’nin dünya çapındaki tanınmışlığını arttırma niyetiyle yapılmış olmasına rağmen hem Japon üretici hem de takım, gelecekte bir teknik ortaklığın da olabileceğini umuyor.

Red Bull Racing Patronu Christian Horner: “Takım göz önüne alındığında bu bizim için stratejik olarak önemli. Geleceğe göz önüne alarak, doğru iş ortaklarıyla bir araya geldiğimizden emin olmalıyız; pazarlama veya başka açılardan”

“Ama özellikle Red Bull açısından F1, teknolojik meydan okumalar sunuyor. Bağımsız bir takım olarak batarya veya KERS uzmanları değiliz. Tasarıma yoğunlaşmak ve F1 şasisi üretmeye odaklanmak istiyoruz. Eğer Nissan ve Infiniti’nin sahip olduğu tipte kaynaklardan yararlanabilirsek bu bizim için çok heyecan verici olur”

Infiniti Başkan Yardımcısı Andy Palmer, şirketinin Red Bull’dan elde edeceği en büyük faydanın, KERS kullanımının gelecek senelerde kullanımının artacak olması ile daha önemli hale gelecek batarya teknolojisinden olacağına inanıyor.

Palmer: “Birlikte çalışılacak potansiyelin olduğu her şey var. Biz bir otomobil şirketiyiz. Bu yüzden sonuç olarak analitik tipte işler açısından büyük gücümüz var”

“Açıkçası Nissan, elektrikli araçlarda bir lider. İller de bu yöne doğru gittiğinden, bu doğrultuda çalışmak için fırsatlar var. Ama göreceğiz. Şu anda bekleyip görme zamanı.”


Yorumlar

  1. Yandı alonsocular para kaynakları gelmeye başladı durmak yok yola devam diyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir