Force India "Mükemmel" Sonucu Kutluyor

yazar:

kategori:

Force India’nın teknik şefi Mike Gascoyne Silverstone merkezli takımın Bahreyn’de kaydettiği "Mükemmel" sonuç sonrasında cesaretlendi.

Giancarlo Fisichella hayal kırıklığıyla geçen sıralamaların ardından yarışta çok güçlü bir performans sergileyerek iyi bir start almanın avantajıyla ilk turlarda 11. sıraya tırmanmayı başardı.

İtalyan pilot takımının şimdiye kadarki en iyi derecesine ulaşarak 12. sırada tamamladı yarışı.

Takım arkadaşı Adrian Sutil ise o kadar şanslı değildi. Henüz yarışın başında ön kanadını kaybederek pite girmek zorunda kaldı.

"Takım için mükemmel bir sonuç ve tekrar yarışıyor olmak güzel." dedi Gascoyne. "Adrian’ın yarışı startta burnunu kaybetmesiyle tehlikeye düştü. Onun çabucak geri dönmesini sağladık, ön sıradakilerin önünde piste geri döndü bu da mavi bayraklar yüzünden zaman kaybetmesine sebep oldu."

"Tek başına kaldığında hızlı ve tempolu bir şekilde sürdü. Onun sezon içindeki ilk yarışını tamamladığını görmek cesaret verici."

"Giancarlo fırtına gibiydi, startta bir çok pozisyon kazandı. Barichello’ya pit-stoplarda geçilmek utanç verici ve yarışın en sonunda tur yedik, ama bütün bunların yanı sıra tekrar yarışıyor olmak umut verici."

Takım sahibi Vijay Mallya sonuçtan memnun olanların arasında, gelecek yarışlarda bunun gelişmesini umut ediyor.

"Burada, Bahreyn’de oyunumuzu tekrar geliştirdiğimiz için bu yarış sonunda gülümsüyorum. Bu haftasonu iyi performans sergiledik . Sıalamalarda küçük bir farkla ikinci seansı kaçırdık Adrian ve Giancarlo ile. Ancak bugün iki aracımızda finişe ulaştı ve ikisi de pozisyon kazanmak için savaştı."

"Adrian şansssızdı ve ilk virajda yarışı tehlikeye düştü,bir tur kaybetti. Yine de çok iyi sürdü ve sezonda ilk kez damalı bayrağı gördü. Bunu kendisine bir başlangıç sayıp İspanya’da devamını getirebilir."

"Giancarlo’nun yarış performansından çok memnun kaldım, bir Force India’yı iyi kurulmuş, tecrübeli takım ve pilotlarla yeniden yarışırken görmekten gurur duydum. Avrupa sezonuna çok güçlü bir altyapı ile gidiyoruz şimdi." diye konuştu takım sahibi Vijay Mallya.


Yorumlar

  1. Uzaktan bakınca benziyo biraz McLaren e ama yakından anlaşılıyo rahatça…

  2. Bunların mclaren aracını taklit etmelerine gıcık oluyorum .ilk hallerine dönsünler beyaz beyaz. birebir kopyalanmaz ki mclarenin çin versiyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir