Button: "Mclaren, Ferrari ve Red Bull'un Gerisinde"

yazar:

kategori:

Mclaren’in şu an için rakiplerinin gerisinde olduğunu kabul eden Button, yeni aracın gelişim hızından daha şimdiden etkilendiğini belirtti.

Button “MElbourne’e gittiğimizde Ferrari ve Red Bull ile baş edebilirsek şaşırırım. Onlara göre kat ettiğimiz mesafeye ve performansımıza bakarsak henüz büyük sorular var.”

“Onlarla baş etmemiz zor olur. Ancak yine de asla asla dememek lazım. Şu ana kadar araçta gösterdiğimiz gelişimden oldukça memnun kaldım.”

“Ancak bu tabiki yeterli değil. Bu hafta daha fazla ayarlar üstünde çalışacağız ve onlara ne kadar yaklaşacağımızı göreceğiz. Ancak ilk yarışta onlarla aynı performansı göstermek zor olacak.” dedi.

Button, Mclaren için testlerin çok iyi geçmediğini ve araçla fazla yol kat edememelerinin çalışmaları, dolayısıyla hazırlıkları etkilediğini söyledi.

Button “Testler, kat edilen mesafeler, dayanıklılık ve performans açısından mükemmel bir başlangıç yapamadık. Ancak yine de iyi gelişme kaydettik. Henüz en iyi araca sahip olduğumuzu söyleyemem ancak daha uzun yol var. Yine de bugün başardıklarımızdan memnunuz.”

“İstediğimiz kadar tur atamadık ancak araçta gelişme kaydettiğimizi düşünüyoruz.”

“DEdiğim gibi Ferrari, Red Bull ve belki 2 diğer takım kadar hızlı olmamız için daha yapmamız gereken çalışmalar var ancak doğru yolda ilerliyoruz. Mühendislerimiz aracın performansı ve dayanıklılığı konusunda harika iş çıkarıyorlar ve şu ana kadar olanlardan dolayı onlara teşekkür etmeliyim.”

“4 günlük testlerin henüz ilk günündeyiz ve daha fazla mesafe kat etmeyi umuyoruz. Bugün çok da istediğimiz kadar tur atamadık ancak yapmış olduğumuz ayar çalışmalarından, pistte geçirdiğimiz zamanlardan ve gösterdiğimiz gelişimden mutluyuz.”

“Henüz mükemmel seviyede değiliz ve ilk yarışa hazır değiliz. Ancak gelişme kaydediyoruz ve bundan mutlu olmalıyız.” dedi.

Button, hedeflerinin daha yüksek olmasına rağmen Avustralya’da Red Bull ve Ferrari’nin arkasında olmaları halinde bundan mutsuz olmayacaklarını söyledi.

Button “3. en hızlı takım olmaktan mutlu olmayız ancak bu çok da kötü başlangıç olmaz. O pozisyondan çok şey başarabilirsiniz. Son testlere ve performanslara bakarsak bundan mutlu olabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    bilmeden sallamak böyle oluyor işte 🙂

    şu microsoft zımbırtısında profil oluştururken yazının en altında local area diye bir şey var onu seçiceksin, buraya yazacağına google a yazsaydın daha faydalı olurdu, hatta youtube da video haline getirilmiş çözümü bile var

  2. ercan postacı  avatarı
    ercan postacı

    yapa bilecek bir şeyin yok çünkü oyunun kopya olmalı orjinal oyunda o tür bir sorun olmuyor ancak kopyalarda oluyor kısacası düzeltecek bir şey yok her seferinde yeniden başlatmak zorundasın.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Button, hedeflerinin daha yüksek olmasına rağmen Avustralya'da Red Bull ve Ferrari'nin arkasında olmaları halinde bundan mutsuz olmayacaklarını söyledi.

    Ya Alışkanlık Yaparsa!!!!

  4. A State Of Trance  avatarı
    A State Of Trance

    konuyla alaksız ama arkadaşlar yardımınız lazım

    F1 2010 oyununda oyunu acarken internet bağlantısı gibi mail adresi şifre filan soruyor o kısmı x ile kapatınca otosave devre dışı bırakıldı yazıyor.Daha sonra bikaç yarış tamamladıktan sonra my f1 kısmından kaydetmek istediğimde ''save'' kısmı işlemıyor silik şekılde yazıyor.Sonra oyunu kapatıp yenıden actığımda sıfırdan başlıyorum kadın cıkıyor işte adınız nerelisiniz filan diye soruyo geri bahrain yarısına dönuyorum

    Bunun çözumu nedşr oyunu kaydetme için illa ordakı mail password kısmını doldurmak mı gerekır bilen varsa lutfen cevaplasın şimdiden teşekkur ederi

  5. en iyi test yarış gerçekten, en çok zamanı zaten sorunu bulmaya harcıyorlar. belki sevdikleri budur:)

  6. Alonso&Massa  avatarı

    Webber, Nick Heidfeld'in 'Red Bull gerçek hızını henüz göstermedi' yorumunu duyunca güldü ve 'Hiç de değil. Ona katılmayı çok isterdim. Şu anda kimseyle oyun oynayacak vaktimiz yok.' karşılığını verdi.

  7. Takım egzos destekli zemin kullanmaya başladımı?Difizörü yeniledimi?Martinin söylediği yenilikler araca ne zaman eklenecek acaba?

  8. Alonso&Massa  avatarı

    Mclaren'in geride kalacağını sanmıyorum.geçen senenin üçlüsü yine önde olacak.MP4-20 gibi olması zor çünkü o zaman motor ve aero güncellemeleri serbestti.Kurallar çok değişti,çok daha orjinal fikirler ortaya çıkıyor.Button'ın dediklerine bakılırsa ilk yarıştada zaten mücadelenin içinde olacaklar.Ama bu üçlüyü zorlayacak 2-3 takım daha var.Mercedes'i çok merak ediyorum bu testlerde.Williams'ta hafif depoyla çıkmıyoruz demişti.STR oldukça iyi.
    Ancak Araç tasarımlarına bakarsak,Ferrari ve Redbull'un hatta Williams'ın arka kısmının dar olması,hava akımı vs daha iyi performans sağlama açısından bir adım önde gibi.Ferrari'deki o hafif kıvrım,Mclaren'de daha sert bir çizgiyle tasarlanmış ve sidepodlar oldukça ilginç duruyor.Başka ne olabilir diye araştırıyorum ama,bazı sitelerde Mclaren için umutsuzlar,bazılarında onlarda yarışın içinde diyorlar.Hem ne olursa olsun bu sezon birde lastik diye bir faktörde var.

  9. değil mi, işin bir de bu yüzü var 🙂

    yine de teknik altyapı olarak hayran olunacak bir takım.

  10. mclaren mühendislerinin yıllardır sezon içi gelişimlerde ürettikleri çözümler ve yenilikleri meşhurdur, bunu biliyoruz.

    ama sormadan edemiyorum, madem bu kadar yetenekliler, neden kış dönemi boyunca araç hazırlanırken aynı başarıyı hiç gösteremiyorlar? neden başarı için sezonun başlayıp kafalarına dank etmesi gerekiyor illa??

  11. Bende yapar diyorum. Bende çok benzetiyorum MP4-20 ye çünkü, tanıdığım birkaç kişide öyle. Bu araçta aynı MP4-20 gibi feci bir kapasite olduğuna inanıyorum.

  12. Yine parça eksikliği yaşamışlarr ondan kaynaklanıyormus az tur atmları…

  13. sıcak bakmadığım nokta yine istenildiği kadar tur atılamamış olması tamam araç geliştirilebilecek potansiyele sahipte olması gerekenle olan tezat yaratmakta başarı beklentisi yüksek olan bir takım için

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    cüzi ücret karşılığında türkçe dersi verilir, bilginize…

  15. afyonlu_03 afyonlu_03 avatarı
    afyonlu_03 afyonlu_03

    sız daha 10 tekne ekmek yemenız lazım ferrarı retbul renoult ve mercedesı tuta bılmenız ıcın kımı kandırıyorlar bılmıyorum sen baska turlu ***** luız baska turlu konusuyorsunuz

  16. Yusuf  Hitay avatarı

    mp4-20 de böyleydi

    ama bu araç aynı sıçramayı yapabilir mi, mm pek sanmıyorum

  17. Alonso&Massa  avatarı

    Ölçmek içinmiş kanatların esnekliğini.Ayrıca çirkin gelmedi bana.

  18. Tolga Soydan avatarı

    aracın burnu ne ya 🙂

  19. emredeicide avatarı

    aracın burnundaki ne öyle??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir