Petrov: "Red Bull Güçlü Ama Ya Diğerleri?"

yazar:

kategori:

Testlerde umt veren bir performans ortaya koymalarına rağmen Petrov, net olarak tek şeyin red Bull’un gücü olduğunu ifade etti.

Renault pilotu, geriye kalanların durumlarının yarışlar başlamadan önce belli olmayacğaını söyledi.

Petrov: “Bir şey söylemek zor. Çünkü kimse düşük yakıtla sürmüyor. Belki de biz yapmadık. Benim ve takımın nerede olduğunu söylemek zor. Red Bull hâlâ çok güçlü görünüyor ama geri kalanı… Bilmiyorum”

Rus pilot, ilk testte aracın iyi olmadığından endişe ettiğini ama sonrasında çok daha iyi hisler edindiğini dile getirdi.

Petrov: “Başta testlerin ilk gününde araçta memnun değildim. Belki de çok kötü olduğunu düşünüyordum. Çünkü bu lastiklerle sürmesi gerçekten zordu. Araç arkayı kaybetmeye başlasaydı, kontrol edemezdiniz, çünkü çok hızlıydı”

“Bridgestone lastikleriyle kontrol edebiliyordunuz, kayabiliyordunuz, biraz ralli yapabiliyordunuz, bilirsiniz. Ama bu lastiklerle hızlı olursanız, kontrol etmesi zor”

“Ama şimdi birçok yeni aero parçamız ve diğer şeylere sahibiz. Git gide iyi yönde ilerliyoruz. Birkaç yarışın ardından daha fazla parça gelecek ve çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Alonso&Massa  avatarı

    Adamlar 2-3 pit diyor.Siz her yarış Kanada gibi olsun demiyormuydunuz?Eskiden 4 pitin yapıldığı yarışlarda oldu.Bir lastik ortalama 15-28 tur gidiyorsa idealdir.

  2. MagicAlonso avatarı

    anlaşamazlardı çünkü Michelen tek sağlayıcı olmak istemiyordu.Pirelli gibi F1 arenasında tabiri caizse kolay lokma sayesinde prestij yapmak istiyorlardı ama pirelli yanaşmadı.Belki 2013 de michelin katılır ozaman pirelli de gelişmiş olacağı için kabul eder.Zaten adamlar ilk etapta tek sağlayıcı olmak istediklerini bağıra bağıra söylediler.

  3. rocco junior avatarı

    Redbull dan daha çok konuşuyor bunlar hatta onların sözcüleri gibi.Tamam abi onlar en hızlı alıp götürecekler yarış yapmasınlar hey Allahım ya=)
    Kendi nerde onu bilmeyen adam Redbull'dan bahsediyor saçma ve takım olarak pilotlarına tembihlemişler gibi

  4. Michelen'le anlaşmayan zekanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir