Schumacher: "Red Bull Açık Bir Şekilde Önde"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde Mercedes GP’nin Takım PAtronu Ross Brawn da Red Bull’dan 1 saniyeden daha fazla geride olduklarını söylemişti.

Schumacher “Bugün çok verimli bir gün geçirdik ve bir çok ayar çalışması yaptık. Geçtiğimiz testlerde dayanıklılığın sorun olmaması için çok çalışmıştık. Şimdi ise öncelik araca ince ayar çekmek ve bugün başarılı bir şekilde bunu yaptık.”

“Verileri mühendislerle incelemem ve değerlendirmem lazım. Yakın mücadele olacak. Red Bull açık bir şekilde diğerlerinin önünde olacak ancak mücadele sıkı olacak.”

“Aracı Pirelli lastikleriyle birlikte her türlü koşula ayarlamak büyük görevimiz ancak bu konuda gelişme kaydettik ve daha da fazla gelişeceğimizi umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Araç sana uysun, sen farkı kapatırsın Shumi.Senin ekiple 1,5 saniye o kadar kolay kapatılamaz, az çalışmışlar.İş sende bitiyor dicem ama araç ta işin içinde.Rosberg'i geç benim için yeterli.Geçen yıl söylediklerini yedirmek yeterli olacaktır.Geçen yıl en çok Rosberg'e kızmıştım ''Takım arkadaşımı yendim'' gibi laflar kullanması

  2. rocco junior avatarı

    Şu siteyi çoluk çocuktan arındırın ya=)

  3. Korkunun ecele faydası yok RBR yine şampiyon olacak

  4. bu yılın aracın hazırlanmasında schumacher'in sürüş tarzının dikkate alınması ve pirelli'nin yol tutan lastiklerinin olması, schumacher'i tekrar rekabetçi hale getirecektir bence.

  5. Alonso&Massa  avatarı

    Hem umutlu konuşuyor,hem RBR önde olacak diyor,hem yakın olacak diyor.Bugün Ferrari ve RBR'nin turları çok yakındı.Mercedes'te oldukça iyi gözüktü.Vettel'in dediği gibi ilk yarış yapılmadan hiç birşeyi bilemeyeceğiz.
    Bugün Perez bize Vettel'in derecesinin daha hiç birşey olmadığını ve büyük takımların zorlarlarsa nereye kadar inebileceklerini gösterdi zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir