Barrichello, KERS'in Kalmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Williams bu sene ilk kez KERS’le yarışmayı planlıyor ancak testlerde yaşanan sorunlar nedeniyle takımın KERS’le devam edip etmeme konusunda karar vermesi bekleniyor.

Barrichello “Bu takımla 2. senem ve takım geçen seneye göre daha iyi durumda. Her şey daha iyi hazırlanıyor. KERS dışında her şeyi yerleştirdik.”

“KERS bir gün sorunsuz oluyor ancak başka bir gün yüzlerce sorun oluyor ve nerede olduğunu bulamıyorsunuz. Okuduklarımıza göre bu tür sorunlar olabiliyor.Ne şekilde devam edeceğimiz konusunda kısa süre içerisinde karar vereceğiz.”

“İlk yarışlarda KERS’in olmasını umuyorum ancak herkes bu soruyu soruyordur.” dedi.

KERS’li ya da KERS’siz, Barrichello Williams’ın daha güçlü olacağını düşünüyor.

Barrichello “Genel olarak performansımızı biraz yükseltmeliyiz ancak bunun başarılabileceği konusunda çok heyecanlıyım. İyi işler çıkarıyoruz ve performans ile aracın sürüşü açısından geçen seneye göre daha iyiyiz.” dedi.

Barrichello ayrıca takımların pozisyonunu tahmin etmekten kaçındı.

Barrichello “REd Bull ya da Ferrari’nin daha hızlı olduğunu söylemek doğru mu bilmiyorum. Daha hızlılar ancak eğer Sebastian 1.21.8’i dolu depoyla yaptıysa o zaman yarışlarda kaybolacaktır. Bu geçen seneden de kötü olacağı anlamına gelir.”

“Ancak bununla birlikte tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bugün Sauber’in en hızlı olduğunu görmek sürpriz oldu. Pistte Sauber aracının arkasında giderken gayet iyi araçlarının olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bazılarının aracı öyle görünmüyor. Sauber iyi görünen araçlardan birisi.”

“Şu anda biz neredeyiz bilmiyorum. Sadece geçen seneye göre daha iyi görünüyoruz ve bazı takımlar bizden daha kötü görünüyor. Ancak bazıları daha iyi görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Rubens arabanın arkasına saklanmış gibi durmuş. Lastiklerin durumunu o da merak ediyor herhalde.

  2. testlerdende açıklamalardanda kurtulsak artık, sıkıcı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir