Webber, Ferrari'yi Silip Atmıyor

yazar:

kategori:

Testler hakkında tahmin yürütmenin zor olduğunu söyleyen Webber, Ferrari’nin ilk yarışta güçlü olabileceğini düşünüyor.

Webber “Ferrari’nin güçlü olduğunu düşünüyorum. Biz de iyi olacağız ancak diğerleri hakkında yorum yapmak güç. Bugünkü zamanlara bile bakmadım, bu pek ilgi çekmiyor çünkü hep kendi işinize odaklanırsınız.”

“Melbourne’de ilk sekizde olacağımızı düşünüyorum.”

“Tahmin yürütmek zor ve Melbourne sıralamalarında evimi iddia karşılığında masaya yatıramam. En hızlı kim onu da bilmiyorum. Biz iyi görünüyoruz ancak kırmızıların ne yaptığını bilmek imkansız. Yarış sürüşlerinde iyi ve hızlı görünüyorlar.”

“Cumartesi öğleden sonraları kaç yarış kazanıldığını biliyoruz ve bu çok değil. Bu yüzden pazar gününe saygı duyuyoruz ve bu nedenle geçmişte iyi iş çıkardık. Bu yüzden gelecekte de gelişmeye çalışacağız.”

“Bugünkü uzun sürüşlerimiz bir kaç gün önceki kadar iyi değildi ancak bugün ne yaptığımızı anladık. Genel olarak bugün bir çok adım attık.” dedi.

Tüm bu belirsiz konuşmalarına rağmen Webber, Red Bull’un kış döneminde hiç bu kadar iyi hazırlanmadığını söyledi.

Webber “İlk yarışa hazırım ve kendi evinizdeki yarışta hep iyi şeyler yapmak istersiniz ancak kendimi çok fazla kaptırmıyorum. Takımın hazırlıkları açısından, dayanıklılığa ve aracın kontrolüne bakarsak en iyi dönem olduğunu söyleyebilirim ancak yine de daha uzun yol var.”

“Takımın tüm departmanları muhteşem iş çıkardılar. Asla mükemmel olmaz ancak dayanıklılık açısından daha kötü durumda olabilirdik. Umarım başlangıçta Ferrari’den çok uzakta olmayız ve oradan devam ederiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Weber laf olsun diye konuşuyor. Şımarık çocuk edasıyla. rakiplerin durumunu bilmiyoruz ama ilk 8 deyiz demek ne demek yaw. waşakmı geçiyon milletle? Bence bu sene özellikle lastiklerle ilgili sorun yaşayacaklar ama daha önemlisi dayanıklılık sorunları olabilir.

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Derdin ne senin?Zorla cevapmı yazılsın istiyorsun?Sezon başlayınca görürüz.Boşver tamam,sonuçta sezon uzun.5 takım şu anda potensiyel olarak iddalı.

  3. El_Nano_Ferrari   avatarı
    El_Nano_Ferrari

    Weber Show yapmayı bırak dostum hızlı ve güçlü olduğunuzu biliyoruz ayrıca hedef şaşırtma

  4. arkadaşlar bencede redbullun bişeyleri sakladığı falan yok…potansiyelleri ortada gerçekten de güçüler orası kesin….Herkesin en güçlü dediği takımın pilotu çıkıpta "umarım ferrariden çok da uzakta olmayız diyosa" bunun iki sebebi vardır….Redbull gerçekten de milletin zannetiği kadar testlere dayandırılarak yapılan yorumlar kadar iyi değil yada redbull ferrariyi havalara sokup bişeylerin peşindedir….forza fernando you are the best f1 driver of the world meat!!!!

  5. Alonso&Massa  avatarı

    Ne Ferrari,ne RBR birbirlerini silp atıp yok edecek konumda değiller.Bugün sürüşlerde birbirlerine çok yakınlardı.Dün Vettel'in turunyla 2010 sıralamaları karşılaştırdım.1.19 lar var.Bu sene en kötü durumda 1.20 yaparlar.Bugün Perez bunu kanıtladı.
    Ferrari RBR diyor,RBR Ferrari diyor.Bunlar sadece hedef şaşırtma,tıpkı Mclaren'in yaptığı gibi.Mercedes kötü dediler bakın Mercedes geri geldi.Dahada gelecek.İddaa ediyorum Melbourne'de Mclaren'de olacak.Hatta Williams'a dikkat edin.STR,Sauber Force İndia her ne kadar iyi dereceler yaparsa yapsın,büyükler hala son kozunu oynamadı.İlk sekizde oluruz demesine kendiside gülmüştür Webber'in.

  6. Ölüsü yeter şampiyon olmaya RBR'nin

  7. Gizem Aydın avatarı

    bence sakladıkları falan bir şey yok ferrariden kötü durumdalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir