Pirelli, İstanbul Testleri İçin De La Rosa'yı İstiyor

yazar:

kategori:

Sauber’den ayrıldıktan sonra Pirelli’de geliştirme çalışmalarını yürüten İspanyol sürücü, uzun süre çalıştığı Mclaren’e test pilotu ve yedek pilot olarak geri döndü.

Nisan ayında İstanbul’da yenilenmiş Toyota aracıyla test planlayan Pirelli, uzun süreden beri De LA rosa’nın yerine birisini arıyor ancak bu isme henüz karar veremedi.

Paul Hambery “Nisan ayında ilk testimiz olacak ve tam olarak terketmeden önce De La Rosa’nın bu testlerde olmasını istiyoruz çünkü devamlılığı seviyoruz.”

“Yere basma gücünü arttırmak için Toyoya aracına bazı güncellemler yaptık ve Pedro’nun eski araçla bunu karşılaştırmasını istiyoruz. Bu testlerden sonra bazı takımlar için iyi olurken bazıları sorunlar olabilir. Ancak iyi bir devir teslim istiyoruz.” dedi.

Hambery, yarışan sürücüler dışında deneyimli sürücü olmamasının kendilerini zor duruma düşürdüğünü söyledi.

 


Yorumlar

  1. Lastikler istanbul'da yapılıyorsa malzemeden çalmasınlar:)

  2. Ne gibi bir bilgi sunacak açıklar mısın? Yani Pirelli'nin açıklamayacağı ve Mclaren'in işine yarayabilecek bir bilgi veremez. Pirelli takım değil ki bilgileri saklasın. Ha anca gider lastiklerin aşınması şöyle şöyledir diyebilir, ki onu da pirelli açıklıyor zaten. Burada tek avantaj lastikleri diğer pilotlardan önce test etmesi, o da yarışmadığı için kendisine bir avantaj getirmez.

  3. rocco junior avatarı

    Yarışması şart değil ki tarafsız arkadaşım.Adam testi yapar gelir Mclarene bilgileri sunar.Yapmadığı şey değil bir oraya bir buraya gidip sonunda Mclarene dönüyor.Mclarenin böyle adamlara kalması üzücü

  4. İstanbul da test Kulağa ne kadar güzel geliyor.Bilmiyorum ama seyircilere açık mı acaba

  5. Yahu ona bakarsan De la Rosa'nın Mclaren'e hiç gelmemesi lazımdı. Daha önceki testleri de o yapmıştı çünkü. Bence yarışan bir pilot almadıkça sorun olmaz, , sonuçta De la Rosa çıkıp yarışacak değil.

  6. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    emin olmamakla birlikte pirelli ve tüm takımlar arasında datalar serbestçe kullanılacakmış. yani x takımı y takımının lastikler hakkında elde ettiği bilgiyi rahatça görebilecek. pirelli-ferrari ikilisini çıkan dedikodulardan koruyacak en önemli takımlar arası anlaşma sanırım.(eğer doğruysa)

  7. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Diğer takımların itiraz edebileceği bird durum olabilir bu.. Acabaa Pirelli&McLaren iş birliği mi olacak? :))

  8. gerçekten artık mclaren'in test pilotu olmuş bir pilot bu işi yapmamalı. Mümkünse bir başkasını bulsunlar.

  9. Alonso&Massa  avatarı

    Eğer Luca Badoer yada Marc Gene'nin adı geçseydi bu haberde………………………………………………….

    —————————————————————-

    bir hakemde bile laf edenler neler derdi.Bana göre artık takım bulmuş bir pilot bunu yapmamalı.

  10. david ve ralf hızlı süremez, sato ve wurzkesin vurur arabayı. O kadar diyom 🙂

  11. Pedro yeni kurallar ile yarışmış en yakın pilot olduğu için pedro olması daha iyi. Bahsettiğin adamların zamanında lastikler farklı idi 😀

  12. alex wurz. david coulthard. takuma sato. ralf schumacher. bu kadar isim yeterli değil mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir