Schumacher: "Aracımız Üst Sıra Mücadelelerine Hazır"

yazar:

kategori:

Testlerin ilk bölümünde pek de iyi performans gösteremeyen Mercedes GP, güncellemelerini araca koyduktan sonra elde ettiği derecelerle herkesi şaşırtmıştı.

Schumacher “Doğru yolda ilerliyoruz. Kesinlikle.  Bu sene iyi durumda olmalıyız. Ancak galibiyet kazanabilecek araca sahip olup olmadığımızı görmek için bir kaç yarış beklemeliyiz.”

“Yine de bu araçla üst sıra mücadeleleri verebiliriz ve bu iyi haber. Takım harika iş çıkardı.” dedi.

7 dünya şampiyonu sürücü dönüşündeki ilk sene bekleneni verememiş olsa da, başarı yolundaki mücadelesinden oldukça memnun olduğunu söyledi.

Schumacher “3 sene sonra geri dönüp her şeyin eskisi gibi olmasını asla beklemedim. Bu konuda gerçekçiyim… Tekrar alışma sürecinin bu kadar uzun olacağını beklemiyordum ancak her zaman zor olacağı konusunda açıktım ve başarının garantisi yoktu. Ben mücadelelerden cesaretlenen bir insanım.”

“Oldukça karışık, rekabetçi ve sürekli değişen bir spordan bahsediyoruz. Bu yüzden her zaman işlerin yolunda gitmesini bekleyemezsiniz.  İşinize odaklanmanız ve güçlü kalmanız önemli. Bunu yaptık ve Mercedes’in şampiyonluk mücadelesi vereceğinden eminim.” dedi.

Tüm bu iyimserliğine rağmen Schumacheri, sezon başında Sebastian Vettel’in favori olacağını söyledi.

 


Yorumlar

  1. schumacher61 avatarı

    bende öyle olduğunu düşünüyorum.gelecek olan 2 güncellemenin de araca büyük bir katkısı olacağına inanıyorum.gerçekten ross birşeyler saklıyor.galiba bu sene efanem yeniden havaya zıplayabilecek…

  2. ross brown u herkes basit şanslı biri olarak görüyordu. fakat işin aslı başka geçen yıl schmi nin de yardımı ile bu yılın aracını yaptı.schmi oraya seçilirken populer olduğu için değil deneyimli olduğu ve bunu yansıtacak biri olduğu için. bu yıl mercedes gp zor geçilir. bu bir iddia değil. takımları inceliyorum yaklaşık 1 aydır. mercedes in daha 2 tane güncellemesi var. diğerleir ise nerdeyse bitirdiler ve şu anda schmi en hızlı pilot olarak görünüyor. ross daha çok şeyleri saklıyor

  3. İşte budur. Schumi'yi bana en çok sevdiren özelliği, aracını çok iyi tanıması ve rakiplerine göre ne durumda olduğunu tahmin edebilmesidir. Bazen umutsuz konuşsa da hiç bir zaman yanıltıcı bir açıklamasını görmedim. Aracı iyiyse "iyi" kötüyse "kötü".

    Schumi geçen yıl sezonun ilk yarışında verdiği demeç aynen şöyleydi.
    "Yarış zorlu olacak. Geçiş yapmak mı? İmkan var ama pek muhtemel değil. McLarenler düzlükte çok hızlı ve Ferrari ile Red Bull'un hızı da çok iyi. Podyum bir rüya olmasa da gerçekten zor." Başka bir haberde de testlerden sonra "podyum imkansız" diye bir açıklama yapmıştı. Aynen öyle oldu.

    Diğerlerinin ne durumda olduğunu bilmese bile bu açıklama içimizi rahatlattı. Hadi efsane özledik seni…

  4. ÜSt sıraların en üstünde olacak hemide

  5. İnşallahhh…

  6. bu adam bu cümleleri kuruyorsa, bize oturup yaptıklarını izlemek kalacak keyifle…

  7. M.Schumacher  avatarı

    Merlbournun galibi olucak ..

  8. Sen tamam dediysen ben okeyim ,ben tamam

  9. göreceğiz bakalım schumi efendi. harika geçtiğini söylediğimiz 2010 sezonunu unutacağız ve 2011'i doya doya yaşayacağız gibime geliyor…

  10. Kariyerinde kimlerle başa güreştiğini çoğu arkadaşlarımız bilir.
    Senin f1 e döndüğün araçta ağırlık merkezi, denge problemi vardı ve virajlarda gaza emin basamıyordun ama mercedesin erken sezon hazırlığı (özellikle)senin ve rosbergin geri bildirimleri sayesinde mercedes mühendisleri sayesinde araç rekabet edecek kadar hırçınlaştı 🙂
    Senden bunları duymak güzel 2009 da massanın yerine geçebilme ihtimalin bile beni uçurmuştu şimdi 2011 sezonunu öyle merakla bekliyorumki umarım zirveye 6-7-8… pilottan aşağı rekabet olmaz herkese başarılar diliyorum.
    Bu kadar bilinmezlik içinde tek bildiğim hazırlanın süper bir sezon izleyeceğiz Vettel,Webber,Schumacher,Rosberg,Alonso,Massa belki Mclaren pilotları ( araca bağlı ) Süper olacak süper…

  11. Schumi bir aracı övüyorsa bu araç gerçekten iyidir,ve araçta limitlerine yaklaştığını hissettiyse o zaman herkesi yenebilir demektir,ve sadece biraz tevazu gösteriyor demektir,tıpkı 7 sene boyunca şampiyon olduğu her senenin başında söylediği ve yaptığı gibi…

  12. Schuminin yeteneğini göstermesine gerek yok bence yaptıkları ortada yetenek gösterecek biri varsa Mercedes GP dir dediğim gibi geçen yıl Schumi RBR de olsaydı ne olurdu görmek isterdim umarım bu yıl bunu yapacak.

  13. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    adamımsın Schumi adamımmmmmmmmm
    hadi göster yeteneğini,tecrübelerini,sürüşlerini.
    özledim seni adamım özledimmmmmmmmm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir