MotoGP: Lorenzo, Kazanabileceklerini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Yamaha motosikleti, kış testlerinde Honda’nın gölgesinde kaldı ve Lorenzo, Pazartesi gecesi son testte 1 saniye farkla geride kaldı.

Lorenzo: “Galibiyet mücadelesine kendimi tam hazır hissetmiyorum. Podyum mücadelesi zor olacak. Ama deneyeceğiz”

Lorenzo, bir atılım ümit etmesine rağmen Pazartesi günkü testlerin geri adım yarattığını söyledi.

Lorenzo: “(ilk gün) Dünün ardından çok şey umuyordum ama (son gün) gelişmedik; ne tur derelerinde, ne de hislerde. Çünkü hisler, düne göre çok ama çok daha kötüydü. Daha geri düştük ve hisler de iyi değil”

“Arkada yumuşak lastikler takılı halde bir yarış simülasyonu yaptık ve yarın orta kısmından itibaren git gide yavaşlıyordum. Motosiklet ayarları iyi değildi, bu yüzden yarın hafta sonunda geçen senenin ayarlarını denemeyi umuyoruz. Göreceğiz”

Lorenzo, Losail’deki yarış için umutlu konuşmuyor ama takım arkadaşı Ben Spies, aynı fikirde değil.

Spies: “İyi bir test oldu. Memnunum. Bugün farklı birkaç şey denedik ve motosikleti biraz daha geliştirdik”

“Sepang’ın ardından buraya kendime güvenerek geldim. Umarım yarış öncesinde daha da iyi bir motosiklet ortaya çıkarırız. Geçen sene M1’in her pistte iyi çalıştığını gördük. Yamaha’nın güçlü noktası bu. Bu sene de aynı olacağını düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Aynen katılıyorum.
    Geçen sene her yarışını izledim ve çok antipatik birisi. Taklitçi ve kıskanç.
    Ben spies ağlatır onu…

  2. Alonso&Massa  avatarı

    XD Dostum Ben Spies'i Superbike'ta şampiyon olduğu yıl az çok izledim.Geçen sene Yamaha'nın uydu takımda çok iyiydi.Lorenzo muhteşem bir motoru ne hala getirdi?Hiçbirşey katmamış.Birde geçen seneki ayarlar diyor?Geçen seneki ayarlar kimin ayarları?Duvar öncesimi,sonrasımı?

  3. bnce de spies yenecek hemde göstere göstere daha sezon başlamadan başladı sızlanmaya niye takım arkadaşı da sızlanmıyo 😀

  4. yavaş yensin,lorenzo öyle kolay yutulur lokma değil.

  5. Alonso&Massa  avatarı

    Geçen sene Rossi'nin geliştirdiği motorla popcorn yemeğe benzemeyecek bu sezon Lorenzo efendi.Çok iyi pilot olsan bu muhteşem(rakipsiz) motor'a sende birşeyler katardın ama sadece eleştiriyorsun.
    Ben Spies geçen sene çaylaklık dönemini atlattı.1 yarış kazandı.Ve bu sene Spies Lorenzo'yu yenecek.O zaman Lorenzo ne diyecek bakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir