Mclaren, Geri Dönmesi İçin Hamilton'un Arkasında (Güncel)

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Bahreyn’de geçen kötü yarışın ardından İSpanya yarışında çok iyi performans gösterecek.

Bu görüş Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh’a ait. Whitmarsh, Hamilton’un kötü geçen bir yarışı hemen geride bırakabileceğini düşünüyor.

Whitmarsh "Sanırım o üzüldü ancak o yinede güçlü bir zihne sahip. Makul bir sıralama çıkarmıştı ancak cuma günkü antrenmanlardaki kazası ve pazar günü iyi olmadı."

"Buna rağmen güvenini kaybetmeyecek. O kendisine inanıyor ve yapabileceklerini biliyor. O Bahreyn’den sonra kendisini yeniden oluşturacak ve İspanya’ya güçlü dönecek." dedi.

Whitmarsh, Hamilton’un startta yaşadığı problemi de inceleyeceğini söyledi.

Whitmarsh "Prosedür bakımından hata oldu, Motoru yanlış ayarlardaydı ve startta kalkamamayı engelleyici sistem devreye girdi. Bu yüzden gitmek isterken herkes tarafından geçildi."

"Ancak Vodafone McLaren Mercedes takım olarak pilotlarını herkes önünde suçlamaz. Prosedür açık mı? Bu kadar basit mi? Detayları incelemeliyiz." dedi.

Whitmarsh ayrıca Hamilton’un kazasında Fernando Alonso’nun fren testi yaptığı söylentilerini önemsemedi.

Whitmarsh "Mühendisler odasına gittiğimde analizleri inceledikten sonra Lewis’in kazadan yaklaşık 2 sn önce köprü kanadını kaybettiğini gördüm. Bu yüzden bir anda downforce kaybetti."

"Bunun neden olacağını henüz incelemedik ancak yapının bir önceki temastan zayıflamış olabileceğinden şüpheleniyoruz. Lewis’e açık olmak gerekirse bu kendiliğinden de olmuş olabilir ancak bu daha önce gerçekleşmedi ve bunun temas sonucu olması büyük bir ihtimal.  Fernando’nun yanlış yaptığına dair kesinlikle bir kanıt yok. Bu kaza kanat dışında Lewis’in aracında başka şeylerin de zarar görmesine neden oldu. Bu durumla elinden geldiği kadar iyi başetmeye çalıştı." dedi.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    gökhan sen öyle san kardeş kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso yakında JPM veya Ralf' in yanına gidebilir.

  3. hakan köşk avatarı

    gökhan arkadaşım alonso heiki kavalaynenin başladı sırda başlasaydı kesin podyum vardııı
    bunu bilin mcleren 2 çaylakla zor işi var alonsooo

  4. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    gökhan hep aynı espirileri yapma

  5. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Massa' ya gelince, vasatı geçemeyen yıl içerisinde bir kaç yarış kazanarak tutunmaya çalışan bir pilot daha fazlası değil.Çok biliyormuş gibi dalga geçmeyin.Babanız Mosley gidince ne yapacaksınız siz bence onu düşünün.

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Kimse Alonso'yu aramayacak kardeşim.Aranacak neyi var bu adamın.Ortalığı karıştırıp sonra da hiçbir şey olmamış gibi kaçmasını mı özleyeceğiz.Baksanıza adam şimdiden kaypaklık abidesi oldu.Siz hala kalkmış Alonso diyorsunuz.Gerçekten nasıl şampiyon oldu ben onu anlamıyorum.Basiretsizliğin tavana vurunca hemen kaç tam Alon' ya göre.Acıyorum o adama.

  7. dizel kamyon vitesi gibi, aynı vites kolu koysunlar mclaren e o zaman karıştırmazlar.

  8. Ertan  Akkaş avatarı

    Arkadaşlar yorumlara baktımda gülesim geldi çok güsel yha 😀 Yok sizin pilotunuz şunu yapıyor yok sizin pilotunuzun eli ayağı karışıyor süpersiniz gerçekten… Sıra biz Ferraricilerde heralde. En son Mc Laren laf sıkıştırmıştı sanırım Massa'ya 😀 😀

  9. hakan köşk avatarı

    mclarenin düğmeleri karışık değil pilotları karışıkkkk bunu bilin ah alonso olacaktıkii şimdiii

  10. 1 kere yapılmıs bir hata SİZİN takımınız çok kusursuz galiba:)))
    örneğin birisi önde olamayınca eli ayağına dolaşıyor 🙂

  11. Pite girerken kullandıklar hız sınırlayıcısı direksiyonun sağ üst köşesinde McLaren de yani pilotun parmağının en fazla 2cm uzağında. Sık sık yanlışlıkla baıyorlar düğmeye. Düğmenin yerini Avrupa ya gelmeden değiştirmeyeceklerini söylemişti takımdan birisi (hatırllayamadım kimdi) =)

  12. tolga soydan avatarı

    mclarenin düğmeleri çok karışık sanırım..

  13. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    yav ferzan kardeşim hangi yarışta olduğunu belirtsen iyi olurdu. ben avustralya'yı kastettin sandım 🙂 kusuruma bakma yinede.

  14. gecen yıl brezilyada pit dügmesine basan kimdi ? kovalinenmi….???

  15. hakan köşk avatarı

    hemıltın yine hırslanacak yine hata yapacak bun dan eminim mcleren alonso gibi bir pilotu barındıramadı ya yuhh alonso olsa idi kesin şampiyonlardıı

  16. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    bir yanlışın var arkadaşım. pit düğmesine hamilton değil kovalainen basmıştı 😉

  17. görecegiz whitmarsh amca.cok arayacaksınız alonsoyu.hamilton nedense su dügmeleri ögrenemedi bir türlü.pit dügmesine basar,yok kalkıs dügmesine gec basar filan filan.alsana heyecan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir