Mercedes Pilotları Avustralya'ya Umutlu Gidiyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher

Avustralya’nın, sezonun ilk yarışı olması konusunda ne hissediyorsun?

“Yarıştığım bütün senelerde Avustralya, Formula 1 takviminde öne çıkan yerlerden biri olmuştur. Albert Park’ı bu kadar özel yapan şey, atmosferidir. Taraftarların keyif aldığını görünce, motor sporlarının size ne kadar da büyük bir his verebileceğini anlıyorsunuz. Melbourne’de birçok iyi hatıralarım olması nedeniyle yeteri kadar şanslıyım. Burada dört defa kazandım ve o yarışlar her zaman çok özel olacak. Harika bir hafta sonu ve heyecanlı bir sezon açılışı olacağına eminim. Perşembe günü padokta olmayı dört gözle bekliyorum”

Siz ve takımınız yeni sezona ne kadar iyi hazırlandı?

“İyi hazırlandık.  Kışın yapılan bütün sıkı çalışmalar, ilk birkaç yarışta bir araya gelecek ve ardından nerede olduğumuz konusunda daha fazla bilgiye sahip olacağız ve Formula 1’in yerinde saymaması ile neler başarmamız gerektiğini göreceğiz. Bir sene birlikte çalışmamızın ardından takımda kendimi fazlasıyla evimde gibi hissediyorum. Bu tecrübe, sezon öncesi hazırlıklara da gerçekten yardımcı oldu”

Nico Rosberg

Avustralya’ya gitmeyi dört gözle mi bekliyorsunuz?

“Avustralya’yı ziyaret etmeye bayılıyorum. Melbourne, takvimdeki en rahatlatıcı şehirlerden birisi. Bu yüzden sezonun ilk yarışı için klas bir yer. Saat farkına alışmak için erken gideceğim. Plajda antrenman yapmayı ve akşamları da St Kilda’da rahatlamayı dört gözle bekliyorum. Avustralyalı taraftarlar çok coşkulu, bu harika bir şey ve Albert Park’taki atmosferi de çok özel kılıyor. Pistle ilgili bazı harika anılara sahibim; burada 2008’de ilk podyumumu elde etmiştim ve son dört yarışta puan aldım”

Sezonun ilk yarışına giderken düşünceleriniz nedir?

“İyi durumdayız. Takım ve araç kış boyunca çok gelişti. Yeniliklerimizin getirdiği performanstan memnunuz ve aracın hakimiyeti de iyi. Amacımız, geçen sezonun ardından ileri yönde iyi bir adım atmak. Bunu başarabileceğimize de inanıyorum”


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım benim facebook duvarda ki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag

  2. Takım bu sezon iyi işlere imza atabilir. Nico'nun yine Schumi üzerinde etkili bir baskısı olacaktır Schumi'de tabiki bunun altında kalmayarak geçen sezonun intikamı olarak ortaya koyacağı performansı merakla bekleniyor.Yukarıdaki takımlarla ne kadar rekabet içinde bulunacaklarını görecez bakalım.

  3. Lastikler izin verirse Shumi'den güzel yarışlar izleriz.

  4. schumacher in en yakın zamanda galibiyet alacağını düşünüyorum

  5. avrupa dışı yarışlarda hedef galibiyet olmalı artık.araba galibiyet mücadelesi verebilecek kadar iyi gibi.en azından avrupa dışı yarışlarda.iklim ve pist şartlarıda bize yardımcı olabilir.iyi bir strateji ve galibiyet hasretine son.hem mgp için hemde rosberg için.

  6. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Hadi bakalım MGP bu sene rekabetçi olmanızı bekliyorum şampiyon olamasak bile podyum mücadelesinin içinde olmamız lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir