Webber Evinde En İyi Sonucu Almayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Mark Webber: “Bir Avustralyalı olarak ilk yarış Melbourne’yi dört gözle bekliyorum. Araç üzerinde muazzam miktarda test yaptık ve çok çalıştık. Şimdi hepsini Albert Park’ta ortaya koyacağız ve birçok soru cevap bulacak.”

“Olaylı bir hafta sonu olacak; özellikle de havanın vur-kaç yapabilecek olması nedeniyle. Kilit rol oynayacak lastikler hakkında çok şey öğreneceğiz. Orada şansımın değişmesini umuyorum. 2002’deki ilk yarışımdan bu yana inanılmaz değildi. En iyi sonucumu almayı umuyorum ve bunu yapabileceğimiz yönünde her türlü işaret var. Geçirdiğimiz en iyi kıştı ve umarım bunu bu hafta sonuna da taşıyabiliriz”

Geçen sene lider giderken arıza nedeniyle yarış dışı kalan takım arkadaşı Sebastian Vettel ise yeteri kadar hazırlandıklarını ve hafta sonunu beklediklerini söyledi.

Sebastian Vettel: “Sezona Avustralya’da başlamanın nasıl bir his olduğunu biliyoruz. Özel bir yer ve özel bir pist. O hafta Formula 1’i yaşayan birkaç şehirden birisi. Bu yüzden dört gözle bekliyorum. Heyecanlı bir kış geçirdik ve Noel zamanları sakinleşmek için çok önemliydi. Ama Şubat ayından itibaren tekrar ritmimize kavuştuk. Geçen seneye bakıp başardıklarımızı görmek güzel ama şimdi hepimiz önümüze bakıyoruz ve yeni araçla yeni sezona odaklanıyoruz.”

“Tekrar her şey sıfırdan başlıyor. Heyecanlıyız. Şimdi yeteri kadar test yaptık ve tekrar yarışmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. gözümün alışması lazım heralde……:D

  2. Evet, inanılmaz bir yarıştı.Webber pist dışına felan çıkmıştı ona rağmen 5. olmuştu, arkadan mika salo yetişmek için çabalıyordu ama yetmemişti yanlış hatırlamıyorsam.O yarışın kazananı webber'di yarış kazanmış gibi sevinmişlerdi takım halinde.O sene başka puan alamadılar zaten 🙂

  3. geçen sene startı hatırladımda off off Massa bir anda Webber in yerini bile almıştı yarışdışı kalan pilotlar felan beklenildiği üzere safety car :))) Schumi pitte bu arada

  4. ilk virajıda kazaya karışmadan yada temas etmeden geçmek önemli.ilk virajda kurban alacaktır.

  5. söylediği gibi hava vur kaç yaparsa albert birkaç pilotuda kurban olarak alır zaten tozlu ve park pisti yol tutuş dahada zorlaşır.

  6. Alonso&Massa  avatarı

    Tam aksine şimdi güzel oldular.Ne 2009 gibi minicikler,nede 2010 gibi kapalı görünen arkaları var.Tam f1 aracı oldular.

  7. MagicAlonso avatarı

    avustralyada geçen seneki gibi yarışda yada sıralamalarda hafif yağmur yağma ihtimali var.Tadında bir yağmur olabilir geçen seneki gibi.Buda zaten yeterince belirsizlik taşıyan bir sezon başlangıcında işleri inanılmaz karıştıracaktır.Ayrıca avustralyada takımların gerçek performanslarını birbirine göre konumlarını da göremeyeceğiz gibi geliyor

  8. Vay arkadaş Mark Webber'in ilk yarışından ve ilk puanını almasından tam 9 yıl geçmiş.

  9. bu aracı orunce keske ors motor kapagı yasaklanmasın diyesın geldı….:D(gozumuz alışmıs sımdı araclar cok bos duruo bunada alışır heralde gozumuz zmanla….=) )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir