FIA, Avustralya'da Geçiş Alanını Yeniledi

yazar:

kategori:

Pilotların pistte hareketli kanatları kullanabilecekleri bu alan şimdi, ana düzlüğe çıkan virajın hemen öncesinde başlayacak.

Boya ile belli edilecek bu alanın tam başlangıç noktası, ilk virajdan 867 metre önce. Alanın son viraj öncesinde başlayacak olması, piloların bu sistemi düzlüğe çıkarken de kullanabileceği anlamına geliyor.

Alanın başlangıcının son viraj öncesine taşınması ile FIA, öndeki ile arkadaki araç arasındaki farkın 1 saniyenin altına inip inmediğini belirleyecek olan tespit yerini de değiştirdi ve 14. virajın hemen öncesine aldı.


Yorumlar

  1. arkadaşlar biz bırakalım kuralları filan f1 pilotları bilirler işini o yüzden ordalar zaten heyecanlı bol geçişli bizi bi anda heycanlandırcak ufak tefek kazaların(yaralanmalar olmiycak şekilde) yaşandığı bir sezon olur inşallah

  2. iyice saçmaladılar!!

  3. pilot:yav kanat buttona bassammı 1 sn nin altındamyım acaba dur bi ölçüyüm yok ölçemem en iyisi takıma soruyum ne yapıyım ?
    takım:bekle boyalı çizgiden geçtiğin anda ölçüyoruz aradan saniyeler geçer.takım cevap verir adamım 1 sn nin altında imişsin ama ölçene kadar 867 mt.lik alan sona erdi üzgünüz :))

  4. alonzomanyaa  avatarı

    Ya arakdaş madem kural koydunuz bırakın millet istediği gibi açıp kapatsın, ne öyle yok 1sn yenin altına in, basacağın yeri bekle, ölme eşeğim ölme. Ben kanadı açayım, diğeri de kerse bassın, ne anladım bu işten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir