Canlı İzle: Avustralya GP


Yorumlar

  1. bir buyuk tebrik heidfeld ile muhendisine gelsin. elenmek icin ne gerekiyorsa yaptilar ve basardilar. ilk cikisinda derecesini gelistirirken iceri giriyor. 5 dk kala cikiyorsun ilk 2 sektor dereceni gelistiyorsun son sektor 5 sn yavas, trafigi bir turlu yonetemediler, son turda bile bir virgin, bir hrt solluyordu. nasil basardilar hayret dogrusu, buyuk huner ister, 20 dk icinde bir temiz tur atmaz mı insan?

  2. hamilton testlerde yarıs performansımız daha iyi demişti, ama o problemli arac içindi. eger bu arac içinde gecerliyse iyi haber. =)

  3. hamilton testlerde yarıs performansımız daha iyi demişti, ama o problemli arac içindi. eger bu arac içinde gecerliyse iyi haber. =)

  4. Eğer gerçek tablo buysa , ben öyle olduğunu düşünmüyorm, o zaman bazı takımlar için durum oldukça vahim. Benim düşüncem bazı takımlar sıralamadan daha çok yarış performansına odaklanıyorlar.

  5. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    bunların bütün sebebi redbulun o hep konuşulan araçlarındaki çözülemeyen sistemi başkada birşey gelmiyor aklıma bu kadarda olmazki, bunalıma sokacaklar bizi 😛

  6. Alonso'nun en iyi derecesi ki yumuşak lastikle geldi, Red bull'un sert lastikle attığı turla neredeyse aynı. Büyük bir sürpriz olmazsa Red bull +0.5-1.0 saniye farkla polü alır. Arkada Mclarenler sanki Biraz daha öndeler Ferrari'den, eşit de olabilirler yakıta bağlı.

  7. Ferrarinin 1,6 sn fark yemesi ilginç,biz ne bekliyorduk ne bulduk.Bu yıl da geçen yılın kopyası olacak belli.Redbulun şampiyonluğunu şimdiden kutlamak gerek,bu iş burada bitmiştir.

  8. RedBull'u bilemiyorum ama Ferrari fazla yakıtla dolaşıyor olabilir. Ayrıca iki Ferrari arasında da strateji farkı olmalı bence çünkü Alo ve Mas dereceleri iki farklı takım gibi. Eğer Alonso boş depo ve ana hamurla bu dereceyi yaptıysa Ferrari'nin vay haline. McLaren'e gelince de hem ana hamur hem de boş depo olsa bile bu dereceler McLaren'in 2 hafta önceki durumuna göre olağan üstü. Mercedes (brawn) elini saklayanlar arasında diyorum ben. Mercedes ve Ferari dahil herkes taktik yapıyor olabilir McLaren hariç çünkü McLaren için taktik yapacak vakit yok.

  9. massa ilk hızlı turunun başlangıcında lastiğini kilitledi, tur çöp oldu. aynı lastikle 2. denemesinde orta sektöre kadar bayağı iyi gidiyordu, sonra önüne kamyonlardan biri olan kova çıktı, zaman kaybetti. sorun yaşamaz, ilk turunda önü açık olsun işi bitirir. ayarlarını tutturmuş besbelli.

    ancak, red bull yine uzaydan gelen bir araç gibi. ezip geçtiler valla. cepten tavaşn çıkarır gibi bir şeyler yapıp kazanıyorlar hep.

  10. birinci Vettel ile ikinci Webber arasında da +0.857 var :S

  11. Formüla1 istanbul avatarı
    Formüla1 istanbul

    link atın arkadaşlar

  12. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    redbul ne yapabileceğini yavaş yavaş göstermeye başladı 😀 en yakın McLaren bile 1sn fark :)) ohannesburg

  13. Alonso en iyi derecesini(1.6 saniye geride) yumuşak lastikle yaptı. Massa'da büyük sorun var, araç dengeli değil. Mclaren'ler sanki Red Bull la başabaş gibilerdi, ta ki Red bull'lar yumuşak lastiğe geçene kadar. Karthikeyan tur atmayı başardı onun dışında . 17 saniye geride ama olsun o da bir başlangıç. Hızlanacaklar biliyorum.

  14. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Merak etme ulas siralamada alonso patlatcak bomba gibi red bull agzi acik kalicak

  15. Nick neden bu kadar geri kalıyor anlamış değilim Petrov iyi görünüyor

  16. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    1 ciyle 6 ci alonso arasinda "1.6 sn yuh bee yuhh bu ne yaaa ins siralamada bole olmaz yanıltıcı turlardir buyuk ihtimal ama red bull guclu gorunuyor

  17. 1 ciyle 6 ci alonso arasinda "1.6 sn yuh bee yuhh bu ne yaaa ins siralamada bole olmaz yanıltıcı turlardir buyuk ihtimal ama red bull guclu gorunuyor

  18. ferrari yine kendını gizliyor dünkü derecenin aynısını yaptılar anlamıyorum napmaya calısıyolar

  19. Arkadaşlar site türkçe yayında oldukça kaliteli, http://f1turkish.blogspot.com/p/canl-f1-yayn.html

  20. Formüla1 istanbul avatarı
    Formüla1 istanbul

    arkdaşlar saat kaçta vede hangi kanal veriyor yardımcı olabilir misiniz _?

  21. umit isbilen avatarı

    sagol kardeş

  22. umit isbilen avatarı

    seyredebilen var mı arkadaşlar ya da link olan???

  23. eymen onder avatarı

    seyredebilen varmı varsa nasıl

  24. Arkadaşlar 3. antremanlar burda canlı olarak veriliyor, yayında oldukça kalteli http://f1turkish.blogspot.com/p/canl-f1-yayn.html

  25. Ee yayın mı yok, yoksa benim bilgisayar mı hatalı? Biri off air, diğeri timed-out hatası veriyor, diğeri açılmıyor.

  26. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    rtl vermezse burdayız malum net bu ne olacağı belli olmuyor. evet biraz erken olmuş sanki şimdiden teşekürler 🙂

  27. umit isbilen avatarı

    keşke.. sanırım bu sene daha da kötü olacaklar, gp2de biraz tecrübe falan kazansalar, bir de karun chandok faciası var olmuyor işte neden hala uğraşıyor anlayamadım..

  28. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    sıralama tahmini= RBR:1.24.4 McLaren:1.24.8 yada 9, ferrari:1.24.6 yada 7 diyerek sallıyorum bakalım tutacakmı 😀

  29. biraz erken ama sabah izleyecek olanlara şimdiden faydası olsun.

  30. bu sayfa sabit kalabilir.

  31. hizmet TRF1'in hizmetidir, benim değil.

  32. Çok dikkatli izledim.Zaten bir takımın yarış simülasyonu yaptığı arka kanadı kullanmamasından anlaşılıyor(%100 net bilinmesede)Sert lastiklerle atılan arka kanat kullanımlı turlar içinde en iyi tur Schuminindi.Sonra Schumi benzin alarak aynı lastiklerle devam etti(Gri Prelli yazanlarla)Mclaren,REdbull,Ferrari ise sonra sarı pirellilerle(daha yumuşak olanlarla)Schuminin derecesini geliştirdiler.Fakat ben uzun sürüşlerde Redbull ve Ferrarinin daha iyi olduğunu gördüm.Daha iyi turlar attılar bu yarış simülasyonunda.SOnra Mclarenle MErcedes eşit gibiydi.Tabi yakıt yükleri tam bilinmediği için bunlar sadece tahmin olarak kalıyor.Fakat ben yinede tüm sınırlarımı zorlayıp bu sonuçlara ulaştım.Ne kadar doğru sıralamada ve yarışta göreceğiz.

  33. Eğer Mp4-26'nın yapabieceği en iyi derece bu ise 1.5 sn falan gerideyiz. RB7nin 1.24-1.24.5 arasında bi derece elde etmesini bekliyorum. Neyse hiç değilse beklendiği gibi ilk 10un dışında değiliz. Şu tablo bile insanın yüzünde tebessüme sebep oluyor. Gerçek değil ama olsun =))

  34. Ecclestone haklı takım sayısını 10' a düşürmek iyi olur.
    Özelikkle HRT nin gitmesini çok istiyorum göstermelik 1 tur atıp içeri girdiler…

  35. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    yarın*

  36. Alonso&Massa  avatarı

    Yağmur….Evet ilk antremanlardan sonra biraz erken tepki vermişim.Mclaren hafifmi bilmem ama,Ferrari-Mclaren-RBR ve Mercedes çok yakın.Hem artık sıralamalar herşey demek değil.Williams ve Renault biraz geride gibi bun takımlara göre.

    Bu arada Virgin ve HRT adına söyleyecek tek kelime bulamıyorum.

  37. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Umarım Mercedes Yarış Ve Pazar Daha hızlı olur..

  38. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Dediğin gibi ise bilmiyorum hangi lastiklerle hangi takım şu an tur atıyor.Mgp ciddi bir şekilde ilk 3 sıradaki pilotlarla baş edicek düzeyde olduğu su götürmez bir gerçek olarak karşımıza çıkar.Çünkü pirelli lastiklerinde sert-yumuşak lastikleri arasında çok büyük farklar var saniye bazında 1 saniye oynuyor.Birinci Antremanlardada sanırım gördüğüm sert lastikti aynı şekilde alonso ve diğerlerindede sert lastik vardı redbullarda yumuşak lastikler vardı zaten 2 saniye farkı başka şekilde açıklamak zor olur.bu antremanlardada yumuşak lastikle sıralama simulasyonu yapmayan tek takım mgp bakalım son antreman herşeyi ve nerde oldugunu ortaya çıkarıcaktır.

  39. Maldonadonun ismine bakın 🙂

  40. ismail uçar avatarı

    mclaren taraftaryım fakat bu söylediğin çok çok erken.ferrari nin hzlı oldugunu biliyoruz bu sadece bir antreman ve mclaren ilk pozitif günü. önde değildir bence en fazla olsa olsa eşit gibidir ki sanmam ferrari biraz öndedir.güç dengeleri 2-3 yarış sonra daha belirgin olacaktır. ama yinede mclaren adına çok sevindim 🙂 hem benim için hemde bütün f1 severler için mclaren yarışta olması heyecanı arttıcaktır.

  41. arkadaşlar haklı biraz sakin olmakta yarar var daha ilk gün ama mclaren 1 sn kazanıcaz açıklamasının doğru olduğu kanıtlandı gibi hatta 1 sn'dende fazla kazanmışa benziyor takım ama bekleyip görelim yarın sıralamalar var gerçek orada ortaya çıkar.

  42. çim biçme makinelerinden kartin aracı yaparlar f1de ise araçlardan çim biçme makinesi yapıyorlar galiba :d ilk virajda çim kalmadı..

  43. katılıyorum ortada açık bi şey yok şu anda kimin ne kadar benzinle turladığını bilmemizin imkanı yok ben takımımın hafif çalıştığını düşünüyorum sıralama modundayız gibi sonuçta yarış tam bir muamma en iyi test yarışta olacak sonraki yarışlar için.. şimdilik yapılacak tek şey tek turu halletmek
    hafta sonu çok sürpriz yaşayacağız

  44. Schumacher uzun sürüşler gerçekleştiriyor.Sert lastiklerle en hızlı tur ona aitti.Diğerleri yumuşaklarla tur atıyorlar.Mercedes hakikatten hızlanmış geçen seneye göre.Yanlız lastik hamurları arasında çok performans farkı var…

  45. açıkca derken:)) bence sakin olmakta fayda var.

  46. Alonso&Massa  avatarı

    Ferrari şaka gibi.Mercedes ve Mclaren'in açıkça gerisinde.

  47. Umarım HRT yarışlardan ayrılır.

  48. Kanadı kullanmayanlar herhalde yarış modunda çalışıyor.

  49. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Bizimkiler tempoyu yakalamış gibi görünüyorlar ama bunlar sadece antreman

  50. 8.45 te derse girmeden bu görüntüler inanılmaz :))

  51. verdiğin hizmet için çok teşekkür ederim.
    saygılar.

  52. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Kopya işlemine McLaren'de katıldı artık :)) Direkt kopya yapmış bizim takım gibi 🙂

  53. Redbullar yine hızlı görünüyor. Bu arada yayın süper kaliteli, teşekkürler…

  54. Yalnız demin sülün mü desem karabatak mı desem, 2-3 tane kuş kenarda otluyordu. Yanlarından bir red bull geçti oralı bile olmadılar. Sen kuşsun arkadaşım kuş gibi davranıp uçman lazım. Ne de olsa red bull kanatlandırır.

  55. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    redbulun ön kanat yine maşallah asfalta sürtmekten baya aşınmıştır herhalde 😀

  56. zamanlar gelmeye başladı..

  57. Sayın Çelik, öncelikle teşekkür ederim. Yarış için de bu tip yüksek kalitede bir yayını aktarabilme şansınız var mıdır acaba.

  58. bu arada yayın süper kalitede. hadi iyi seyirler 1 saat uyuyayım 🙂

  59. İlk resmi kaza da K. Chandok tan

  60. Hadi hayırlısı.Sezon başlıyor:) Sezonun ilk yorumu benden olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir