Horner, Hamilton'un Açıklamalarına Gülüyor

yazar:

kategori:

Bu hafta içinde Hamilton, Red Bull’un bu spordaki egemenliğinin devam etmeyeceğini ve Ferrari, McLaren gibi takımların buna izin vermeyeceğini söylemişti.

Horner: “Söylediklerinin içeriğini tam bilmiyorum ama sadece bir içecek şirketi olarak son iki senedir McLaren gibi kaynakları olan bir mühendislik şirketini yendik. Bu yüzden onun söylediklerinin içeriğinin ne olduğundan emin değilim. Biz, ‘sadece bir içecek şirketi”nden fazlasıyız”

“Nihayetinde işler pistte ne yaptığınıza bağlı. Son iki senede 15 yarış, biri pilotlar biri takımlar olmak üzere iki dünya şampiyonluğu kazandık; pit yolundaki en güçlü takımız. Bu sene bunun üzerine koymayı planlıyoruz”

“Red Bull Racing, Red Bull’un bir parçasıdır ve açıkçası Red Bull, dünyada bir enerji içeceği olarak bilinir. Bu işte çok önemliyiz ve Red Bull’un elde ettiği başarı, böylesi çok kısa zamanda oldukça özel”


Yorumlar

  1. Cevap vermezler o konuda rahatım en azından sazan balıkları gibi koreden sonra şampiyonluk bizim edalarında havalara girip mors olan biz olmadık en güzel cevabı siz aldınız bence artık öğrenmeniz gerekir erkenden havalara girmemeyi tecrübelisiniz bu konuda avucunuzu birkere yaladınız ha tabi tatlı geldiyse buyrun devam edin.

  2. bunu bir de newey bırakınca konuşalım ne dersiniz?

  3. burak evmez avatarı

    dikkat ette cevabı sana vermesinler

  4. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Bence sen yanlış okumuşsun

  5. Red Bull Racing, Red Bull'un bir parçasıdır

    Alonsocu bir arkadaş vardı bunu anlattıkça kafasına almak istemedi sezon başlıyor kimseye burda laf yetiştirme gereği görmüyorum artık pistte cevabı alıp oturmanızı bekleyeceğim sonrada pis pis gülerim inşallah

  6. hamilton böle bişey demediki neresinden anlamıs bunlar ? aynı yazıı bizde okuduk… Redbull bir içecek markası degil dedi zaten hamilton olaya bak 😀

  7. Cevabını vermiş sayın Horner :)) Red Bull çekememezliği heryerde kendini gösteriyor ancak Red Bull da her sene gereken cevabı gerek pistte gerekse demeçlerle veriyor seviyorum bu takımı =)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir