Rosberg: "Mercedes Henüz Gerçek Potansiyelini Gösteremedi"

yazar:

kategori:

Mercedes, kış testlerinin özellikle son haftasında gösterdiği performansın ardından griddeki en güçlü takımlardan birisi olarak gösteriliyordu ancak Avustralya’daki performans bu beklentileri boşa çıkardı.

Rosberg “Avustralya bizim için iyi bir başlangıç olmadı. Avustralya’da özellikle dayanıklılık açısından bazı sorunlar yaşadık ve hafta sonu boyunca doğru yapamadığımız bazı şeyler bizi kötü etkiledi. Ayarlar, mekanik, aerodinamik gibi her konuda doğru yolu bulamadık gibi görünüyor. Bu nedenle işleri düzeltmek için çok çalışma yaptık. Gerçekten güçlü bir takımız ve iyi olacağız.” 

“Şu anda diğer takımlara göre nerede olduğumuzu bile bilmiyoruz, bu yüzden elimizdeki paketten maksimumu çıkarmaya çalışacağız ve ardından diğer takımları ve ne yaptıklarını düşünebiliriz.” dedi.

Rosberg, oldukça iyi sürüşler gerçekleştirdiği Sepang’da bir iyi yarış daha geçirmeyi umduğunu söyledi.

Rıosberg “Burası kesinlikle sevdiğim bir pist. Pistin karakterini seviyorum. Burada her şey var ve iyi anılara sahibim. İlk defa burada lider gittim ve geçen sene Mercedes adına 3. oldum. Bu yüzden tekrar burada olmak güzel.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bekir  tekoğlu avatarı
    bekir tekoğlu

    horner bu takımın başında olsaydı şimdi diğerleri aracın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için uğraşıyor olurdu.:) bundan sonra bende ayrı takımı ayrı pilotu tutan arkdaşlara ben horner i tutuyorum diyecem. ben horner taraftarıyım. 🙂 bak işe bir de burdan bak horner hamilton ve mercedes gp taraftarıyım.

  2. la oğlum bırak bunu
    çare mclaren at imzayı bitir.bastır button un yerine geç şu takıma.geriye kalanlar çok zor.
    seni gerilerde görmek beni kahrediyor

  3. Her hafta aynı hikayeleri dinliyoruz.Performansı sergileyemedik, diğerlerinin nerde olduğunu bilmiyoruz. h.sonu birsürü yanlış şey yaptık. yaw sizin işiniz sadece bir h.sonu düzgün ayar yapmak. madem araçta potansiyel var ayar yapmayı becerememek neyin nesidir anlamıyorum.
    Ayrıca diğerlerinin nerd eolduğunu gayet iyi biliyoruz ve sizde biliyosunuz ama mavi boncuk dağıtmaktan geri kalmıyosunuz.
    Üstelk kafama şu soru takılıyor, geçen yarışta ayar yapamayan takım bu hafta nasıl yapacak acaba?
    Umarım yarışı erteletecek yada bitirtecek kadar yağmur yağmaz ve startta bir kazaya karışmazlarsa belki kaos nedeniyle podyuma çıkabilirler. bu gelecek haftalar için moral olur.

  4. Arkadaş 1,5 yıldır aracın potansiyelini bekliyoruz. Bu potansiyel bir açığa çıksa herhalde biz RBR' den 3 sn falan önde oluruz:) Bu aracın potansiyelinin ortaya çıkacağı falan yok. Biz schuminin dediği gibi ancak karışıklıklardan yararlanabiliriz o da strateji hatası yapılmazsa…

  5. Ben bu hafta Mercedes GP birşeyler yaparlar diye düşünüyorum..ve takım daha iddialı gibi malezya için ben haftada beklıcem birşeyler cıkacakmı diye?eğer çıkmazsa batmışızdır..çünkü mercedes gp pertronas gecen sene malezyada iyi performans sergilemişti..ancak kötü olursan Türkiye GP sini beklıcem çunku takım guncellemelerle hızlanabılır dıye umarım malezyadan elımız bos donmeyız..

  6. yahu ne potansiyelmiş bu anlayamadık gitti geçen yıldan beri araç yapan bir takım ki bu takım hrt yada virgin olsa derimki başaramadılar koskoca mercedes gp yazık ya

  7. Gerçek potansiyeli biz gördük ama kendimizden değil.Bizim bir 8 aya daha ihtiyacımız var. Az daha erken başlayalım ki gelişmeye redbulla 1,5 sn lik farkı kapatalım.Hiç olmadı mcleren gibi bizde kopyalayalım dimi. Adamlar yapmış bizimkiler o sıra bira yudumluyormuş gibi sanki

  8. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Gerçek potansiyeli daha göstermedik diyorlarda arkadaş sahte potansiyelleri liderden 2 saniye geride olmak ise sıralama ve yarışta gerçek potansiyeli istemem yan cebimde kalsın diyebilirim ancak (Allah kourusun 3-4 saniye ise gerçek potansiyel yanarız) 🙂

    Umarım malezya Gp de ilk 10 a kalır sıralamada pilotlarımız ha hala q2 de elenir halde isek hani ne diyelim bilemiyorumki içimden malesef bir ses bu yarış dahada geride olabileceğimizi söylüyor

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Burayı sevme nedenlerine bir tane de ben madde ilave edeyim.Kariyerinin en iyi sıralama turu derecesini burada geçen yıl elde etmişti.
    Kış testlerinden sonra beklenmedik bir şekilde geride kalan 2 takımın pilotlarından (alonso -rosberg) aynı şeyleri duymaktayız.Gerçek potansiyelinin henüz görülmediği yönünde açıklamalar var.İnşallah öyledir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir