Sutil: "Hayal Kırıklığı Yaratan Bir Gündü"

yazar:

kategori:

Avustralya’da Sauber pilotlarının yarış dışı kalması ile puan elde eden Force India’da Adrian Sutil, günün sonunda durumdan memnun değil.

Sutil: “Hayal kırıklığı yaratan bir gün oldu. Sabah daha ilk turumu atıyordum ki hemen KERS sorun verdi. Bu kalan çalışmalar için aracın dengesini ve motor gücünü etkiledi. Öğleden sonra ise çocuklar bu sorunu halletti ama ardından vites düşürme meselesi çıktı. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz ve aracı sürmesi zordu. Bu yüzden sorunu anlamamız gerek.”

“Şu anda tempo ve dayanıklılık iyi değil. Biraz endişeliyim. Ama bu gece görüşüp yarın için çalışmamız gerek.”

Di Resta: “İstediğimiz programın üzerinden geçtik. Son ayarı bulması oldukça zordu ama sanırım eski ve yeni lastiklerde olmamız gereken yeri ve lastiklerin ne kadar aşındığını nispeten bulduk. Çünkü Melbourne’deki kadar uzun soluklu değillerdi. Bu bağlamda verimli olduğunu düşünüyorum.”

Hulkenberg: “Benim için olumlu bir Cuma seansıydı. Süper sert lastikleri ilk defa denedik. Sürüşü ilginçti ve bazı iyi veriler topladık. Bazı aero çalışmaları da yürüttük ve iyi tur dereceleri elde ettik; bu da beni mutlu etti.

“Açıkçası 4. olmak iyi bir sonuç. Olmak istediğimiz yer orası. Ama şu andaki yerimize göre bu gerçekçi değil. Genel olarak yine de takım için iyi bir seanstı ve genel olarak mutluyum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir