Lotus, Sıralama Performansı Karşısında Mutluluktan Uçuyor

yazar:

kategori:

Lotus sürücüleri Kovalainen ve Trulli her zamanki gibi 19 ve 20. sıralarda yer aldılar ancak Kovalainen’in derecesi en hızlı dereceden 1.9 sn, elenen son isim olan Williams pilotu Pastor Maldonado’dan ise yalnızca 0.4 sn yavaştı.

Fernandes “Şu anda ne kadar mutlu olduğunu kelimelerle ifade edemem. 18 aylık çalışmanın sonucunda, uzun zamandan beri bu dünyada olan bir takımın çok az farkla, orta grubun ise yalnızca 1 sn arkasında olmak inanılmaz bir başarı.” dedi.

Mike Gascoyne “Takım için çok iyi bir gün ancak 2. seansa geçme şansımız olduğu için biraz hayal kırıklığı yaşadık.”

“Araçta bir sorun yoktu ve kış testlerinde gösterdiğimiz  performansa ulaştık. Böylece 2. seansa yaklaştık. Sürücülerimiz harika iş çıkardı ve tüm takım, Melbourne ve dünün ardından durumu değiştirmek için çok çalıştı.”

“Heikki son turunda bir kaç küçük hata yaptı ve öyle olmasa daha yakın olabilirdi ancak olumlu yanlarına bakarsak, yarın için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Tebrigi hak ediyorlar helal olsun

  2. Umarım..Demekki Avustralya'da performasımızı gösteremedik derken ciddilermiş.Puan bile alabilirler bu sezon.

  3. Bu çok iyi oldu qercekten tebrik etmek lazım

  4. Tony Fernandes'İn yüzündeki gülümseme herşeye değerdi.Trulli ve Heikki'nin ikinci sektörü sadece +0.4 le geçtiğini görünce önce 17. sıradaki pilota göre kıyaslandığını düşündüm.7-8 olduklarını görünce hala uyanamadığımı sandım…..Keşke q2 ye kalsalardı.

  5. Tebrikler sempatik takım.

  6. Lotus'a kocaman bir Tebrik gönderiyorum. umarım çok daha başarılı olurlar.

  7. demekki sponsor desteğiyle gelen ve yaşlı pilot kombinasyonu williams gibi bir takımın adını lotus gibi yeni yetme bir takımla yanyana getirebiliyormus…cok yazık gercekten…

  8. Bende tebrik ederim Mercedes gibi balon çalışmıyorsunuz helal olsun…

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    helal olsun, neredeyse williams ı yakaladı adamlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir