Button'un Hedefinde Red Bull'lar Var

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Sebastian Vettel bugün pol pozisyonunu kazanırken onu Mclaren’den Lewis Hamilton takip etti. Button ise 3. sırada yer alan Red Bull’un diğer pilotu Mark Webber’in arkasında yer aldı.

Button “Hava açısından ne olacağını bilmiyorum. 2 günden beri koşullar iyileşti ve kuru bir yarış olursa Red Bull’larla biraz oynayabiliriz. Melbourne’de Lewis de ben de iyi kalkış yapamadık ve bu nedenle ilk virajda pozisyon kaybettim. Kalkışımızın biraz daha iyi olmasını ve ilk virajda iyi bir yerde olmayı umuyorum. İyi bir KERS’imiz var ve bunun faydası olacak.” dedi.

Sıralamaların 2. seansında en hızlı isim olan Button, son seanstaki en hızlı turunun ilk 2 sektöründe lastiklerini çok fazla zorladığını ve zaman kaybettiğini söyledi.

Button “Keşke 2. seans son seans olsaydı. 3. seansta biraz arkadan kayma sorunu yaşadım ancak ben öyle seçtim. Aracın dengesi oldukça iyiydi ancak bu lastikleri son seansta kötü etkiledi. Bu yüzden 4.lüğe kadar geriledim ancak yarın eğlenceli olacağa benziyor çünkü Red Bull’lara insanların beklediklerinden daha yakınız ve arkamızdakilerle oldukça büyük fark var gibi görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mehmet ceviz avatarı

    bende aynı fikirdeyim

  2. Button gençlik zamanındaki hırsına kavuşmuş. Geçen sene böyle değildi. Gözüme daha çok girmeye başladı.

  3. Levis in yaktığı lastiklerle yarın zor Vettel sıfır gibi bıraktığı lastiklerle start alıcak.

  4. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    yarın normal şartlar altında makleren dublesi var gibi

  5. efendimayin  avatarı

    Evet bende mclarenin yarışta daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Bence yarış lewisin iyi kalkarsa…

  6. İki seferdir sıralamalarda Hamilton'a geçiliyor.Yarış içindeki lastik stratejisinide ilk yarıştaki cezadan dolayı anlayamadık.Bakalım denildiği kadar lastiklerini koruyabilecekmi.Perez yaptıysa,Button'da yapar.Burda olmasa bile..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir