Toro Rosso, Sidepod Sorununu Anlayamadı

yazar:

kategori:

Buemi’nin aracının solundaki sidepodunun arka bölümü sıralamaların ilk bölümünde düşmüş ve bir  süre kırmızı bayraklar sallanmıştı.

Ascanelli “Şu anda o parça iyi yerleştirilmedi mi bilmiyorum. Ancak temel bir sorun yoktu ve bu nedenle bir başka sidepod yerleştirip tekrar piste yolladık.” 

“Force India’ların önünde olduğumuz için mutluyum ve Sebastien bugün öğleden sonra iyi iş çıkardı. Olması gerektiği yerde ve yarın güçlü bir yarış çıkarabiliriz.”

“Bugün öğlene kadar ayarlar açısından araçtan maksimumu çıkaramadık ancak öğleden sonra değişiklikler yaptık. Jaime de iyi sürdü.”

“Özetlemek gerekirse antrenmanlarda en iyi işi çıkaramadık ancak sıralamalarda bunu yaptık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bakalım daha neleri uçuracaklar 😀

  2. Bu adamın aracından da habire birşey fırlıyor Çin de ön iki lastik burda Sidepod zaten koltuk sallantıda birgün araçtan Bueminin fırlatıldığını görebiliriz 🙂

  3. aynen kesin vidalamayı unutmuşlardır 🙂

  4. Harbiden Red Bull uçurtuyormuş.

  5. anlaşılmıycak bişey yok sonuçta o parça sonradan eklenen bi parça demekki tam yerine takılamamamış yada iyi sabitlenememiş bunlar olağan şeyler ama biraz dikkat etmekte fayda var yarış esnasında araçlar birbirlerine yakınken meydana gelse tehlikeli olaylara sebebiyet verebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir