Perez, Ferrari Koltuğuna Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

İki hafta önce Melbourne’deki sezon açılışında etkileyici bir performans ortaya koyan Meksikalı pilot, başka bir araçtan kopan parça nedeniyle Malezya GP’de damalı bayrağı göremedi.

Perez şu anda sadece Meksikalı Telmex’in desteği değil, aynı zamanda Ferrari’nin pilot gelişim akademisinin bir ürünü olarak Sauber’de yer alıyor.

Ferrari, Sauber’e motor, vites kutusu ve KERS tedarik ediyor.

Felipe Massa’nın geçen sene Ferrari’de ortaya koymuş olduğu zayıf performans, 2012 sonuna kadar anlaşması olmasına rağmen Brezilyalı pilotun bu sene koltuğunu koruması için kendini tekrar kanıtlaması gerektiği anlamına geliyor.

Ferrari’deki koltuğa göz koyup koymadığı sorusuna Perez: “Hayır dersem yalan olur. Elbette bir gün onlar için sürmek benim için bir hayaldir.”

“(2012 konusunda) bir şey söylemek için erken olduğunu düşünüyorum. Bana göre önümde daha uzun bir yol var, öğrenecek çok şey, yapılacak çok iş var. Bu sene sonunda umarım böylesi bir şey için hazır olabilirim”


Yorumlar

  1. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Fatih Abi Yavaş Gel 🙂

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Perez Ferrariye gelirse alonsoay kafa tutrabilir ama ilk senesinde yapamasa bile 2 ci senesidne zorlar biliyosunuzki kimi raikonen ferrariye geldigi ilk yıl samp olmusdu bakarsiniz Perez 2012 senesidne red bull paket yapar rbelli mi olur.

  3. rocco junior avatarı

    sponsorlukla ne alakası var.siz de nasıl ferrariye sallayacağınızı şaşırdınız.vettel ya da hamilton gibi düşünün.geçmişten beri genç pilot yetiştirme akademisinde ferrari tarafından geliştirilen bir pilot.kimi ve massa da bize sauberden geldi sponsor mu getirdi.alonsonun gelmesiyle iyi ki bir santander sponsor oldu.sanki 2007de aynısı mclaren için olmamıştı.atın da bari destekli atın kardeşim.perez ve massa kariyeri bir bakıma paralellik gösteriyor.ayrıca söylediğin çok saçma.sponsoru olmayan takım gösterebilir misin şu an gridde yarışan??

  4. bence massaya saygı duymamak için geçen seneki olayın olmasına gerek yok.
    kötü pilot

  5. ferrari ve mclaren gibi takımlarda yarışmak kolay değil en azından çaylak pilotlar için böyle en son mclaren çaylak bir pilota koltuk vermişti (2007 hamilton) oda mclaren'in çocuğu kabul edildiği için ferrarinin böyle çok genç bir pilota koltuk verdiğini hatırlamıyorum ama perez 2 yarışta gözlemlediğim kadarıyla kaliteli kumaşa sahip bir pilot. bir çaylak için çok iyi. sezonun çaylağı seçilebilir.her nekadar arkasında büyük bir sponsor desteği olsada kaliteli bir pilot olduğu için bu çok özüne gelmiyor mesela maldonado sadece sponsor getirdiği için yarıştığı ortaya çıktı 2 yarışta herneyse böyle genç yıldızların ortaya çıkması çok iyi spor için. hamilton,alonso-vettel-raikkonen 2000li yılların formula 1'e hediyesiydi 2010lu yıllarda inşallah çok iyi pilotları formula 1'e hediye eder.

  6. Barichello,Massa,Vettel bu 3 pilotu hiç sevmem ama içlerinde saygı duymadığım tek pilot Massa.
    Geçen sene malum yer değiştirme olayından sonra hiç saygı duymuyorum bu onun suçu değildi ama ilk defada yapmadı…

    Umarım massanın yerine gelir…

  7. rocco junior avatarı

    Massa Malezya'daki perfonmansını sürdürürse zor.Ayrıca Perez'den daha fazlasını görmek isteyecektir Ferrari.Evet genç pilot akademisinde olması ve Sauber adına yarışması avantajını arttırıyor

  8. massa nın yerini bu yıl dahi alırsa hiç şaşmam

  9. Perez`im sen sponsorunu saglam tut, sponsorlarin takimi oldu Ferrari 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir