Button: "Şimdiki Hedef Sebastian"

yazar:

kategori:

Avustralya’da pitten geçme cezası almasının ardından yarışı 6. olarak tamamlayan Button, Malezya’da istikrarlı bir sürüşle podyumun ikinci basamağına ulaştı.

Şampiyonada Vettel’in 24 puan gerisinde olmasına rağmen İngiliz pilot, aracının durumunun, sezonun geri kalanı için iyimser olmasını sağladığını ifade etti.

BBC’ye konuşan Button: “Bana güven verdi. Araç iyi his veriyor ve bu benim için önemli. Red Bull’un daha fazla kendi halinde kalmasına izin veremeyiz. Performans açısından yine ileri yönde adım atıldı ve bunun devam etmesi gerek.”

“Umarım Red Bull ile mücadele edebiliriz. Çünkü herkes bunu görmek istiyor. Hedefimiz bu çocuklara meydan okumak ama o kadar kolay değil. Çok ama çok hızlılar.”

“Şu anda hedef Sebastian. 24 puanlık bir liderliği var ve bu, iki yarış için çok fazla. Ama 17 yarış daha var. Bunlardan ikisini kazandı ve kimse o kadar istikrarlı olmadı”

McLaren pilotu, Cuma günü Malezya’da bazı güncellemeleri çalıştırmada sıkıntı yaşamalarının ardından Çin GP öncesinde takımının daha da gelişebileceğini umuyor.

Button: “Tempo açısından en iyi ikinciyiz. Ama gelişmemiz gerekiyor. Üretimde (gelişimlerimiz) var. Umarım Çin’de gerçekten iyi bir yarış çıkarırız”


Yorumlar

  1. Offf offf. Ne olcak bizim halimiz. Bari şimdiden 2012'ye hazırlanalım. Anca yetişiriz

  2. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    adminlerden rşcam acaba yarısın geniş bi özetini koyabilirler mi?

    Eminim koyacaklardır ama ne kadar erken o kadar iyi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir