İzle: Malezya GP – Tüm Yarış

 

 

 

 

 

Video büyük boyutta olduğu için oynat tuşuna bastıktan sonra bir süre dolmasını bekleyiniz…


Yorumlar

  1. Cengiz Özdemir avatarı
    Cengiz Özdemir

    Abdullah Bey kaçırmış olduğum Malezya GP sizin sayenizde izledim.Çok teşekkürler.Bunu TRT çekimi ile izleme şansı varmı acaba.

  2. Gizem Aydın avatarı

    teşekkürler 🙂

  3. trf1 i bugünlere getirmek için çaba sarfeden bu ekibe samimane teşekkür ederim. temennim f1 tarihinin bütün yarışlarının belli bir düzende ayrı bir bölümde arşivlenip biz fanların hizmetine sunulmasıdır. ve her yarışın altında sıralama sonuçları ve yarış sonuçlarını yazmanız gayet güzel olur. bununla beraber f1 de bu zamana kadar ki yarışların neticeleri yıl yıl yer alsın. ve yine http://www.4mula1.ro/ sitesindeki gibi kıyaslamalı bilgiler elimizin altında olmalı. ilaveten f1 de yarışmış bütün pilotların özgeçmişleri çocukluğundan bu zamana kadar oluşacak resim dökümanı(kaliteli olsun)olması iyi olur. ilaveten f1 ile alakalı promosyonel ürünler siteden satışa sunulsun veya bu konuda aracılık edilsin. buradan site bir gelir sağlasın. ayrıca siteye üye olanlar sembolik bir ücret ödesin yıllık aidat olarak(10 tl gibi). bu site çoluğumuza çocuğumuza bırakacağımız kadar uzun ömürlü bir site olsun. site bu zamana kadarki yaptığı çalışmalar ile alakalı bir döküman oluştursun. kaç haber giriliyor. ayda kaç kişi giriyor kaç kez tıklanıyor vs.vs. bu döküman bu siteyi sevenler olan bizler tarafından çevremizde reklam veren bütün firmalara ulaştırılsın. sitenin ciddi bir sponsoru olması lazım. ağlamayana meme vermezler misali bu konuda ciddi bir çalışma yapalım. belli fasılalarla bu döküman yenilensin. videoların önüne reklam alalım. bu konuda barter firmaları ile görüşmeler yapılabilinir.
    bakıyorumda site ağırlık olarak bir kişinin üzzerinde yürüyor. ilk zamanlar abdullah çelik, askere gidince o dönemler fatih gülmez, bir ara cici bir kız alkım ve akabinde şu sıralar gökhan kamil siteyi sırtlayan isimler…mutlaka başka kişilerde olabilir. sitenin daha iyi yerlere taşınması hususunda serhan acar, okay kararacan gibi kişilerle görüşülebilir. site haber sunma konusunda diğer haber siteleri ile irtibata geçebilir. ayrıca bu sitede çıkan haberler belli gazetelere pazarlanabilir. ülkemizde üst düzeyde şirketler yöneten insanların geneli buradaki arkadaşların geneli gibi okumuş insanlar…bu insanlarla temas kurulursa siteye sahip çıkanlar olabilir reklam konusunda…ben üniversitede iken bulunduğum bölümün öğrenci kulübünde yönetim kurulundaydım. içimizden bir arkadaş ben reno ile görüşeceğim demişti. kimse bu işin olacağına inanmamıştı. fakat arkadaş derdini anlatınca reno firması hilton otelinde yapılan "fransa ve türkiye arasında ticari ilişkiler" konulu konferansa sponsor olmuştu. konuşmacı olarak renodan itodan ve istanbul üniversitesi iktisat fakültesinden hocalar katılmıştı. herkes gayet memnun kalmıştı. inanmak lazım.
    buradaki haberler derlenerek yıllık olarak f1 de olan bitenler ile alakalı bir kitap hazırlanabilir. bu konuda ali ünal beyden destek alınabilir. kitabın basılması ile alakalı bir yayıncı şirket ile anlaşılabilir. sponsor araştırması yapılabilir. bu kadar yazdım ilk kitabın basılması ile alakalı ben sponsor olacağım söz veriyorum. herkesin kullandığı mutlaka bir ajanda vardır. her yıl yılbaşından önce bir ajanda o dönemki f1 pilotlarının resmilerinin basıldığı bazı yarışlardan bazı görüntülerin yer aldığı bir ajanda siteye gelir amaçlı hazırlanabilir.
    şimdilik bu kadar…

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Trt çekimi yokmu serhan acar yorumlı bunu ripini bulan varsa yazarsa sevinirim part part cok zor oluyor.

  5. Türk torrent sitelerini araştır orada TRT 'den kayıt yapıp veriyorlar 1280*720 pixel

  6. Hacı torrent sitelerinden indiriyorum buraya linkte verememki 😀

  7. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Yorumundan ne kadar çocuk olduğun anlaşılıyor. Sen git kumda oyna

  8. kadir yener  avatarı

    aynen katılıyorum trt de canlı yayında izledni izledin birda tekrarıymış özetiymiş öyle şeyler yok o hafta bitti gitti bu yüzden TRT yi kınıyorum bu nasıl yayıncılık katlettiniz f1 ya

  9. her şey çok güzel arkadaşların dediği gibi.Çalışma koşulları sebebiyle yarışların çoğunu izleyemiyorduk.Ama birde türkçe anlatım olsa daha iyi olmazmı!!!!

  10. yaşaaaaaaaaa fenerbahçe

  11. Gizem Aydın avatarı

    bir de torrent olarak biri link atarsa çok iyi olur ben bulamadım da

  12. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Teşekkürler

  13. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Teşekkürler

  14. benim uydu cihazından hdkalitesinde kayıt yapabiliyorum. hemde her türlü cihaza hdd flash bellek md ms ne arasan var fakaaaaaaaaaaaat. tam start veridiğinde trt3 de yayın gidiyo 15 saniye sonra geliyo çıldıracam.

  15. vallahi muhteşemsiniz keşke bütün yarışları full olarak koysanız teşekkürler trf1:)

  16. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    çok Teşekkürler

  17. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    hacı bi link atsanda biz indirsek 🙂

  18. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Harikasınız 🙂 Teşekkürler TRF1.NET

    En son video bittiğinde çalan şarkının adını bilen var mı arkadaşlar 😉

  19. Yarışı izledim ama bu sene bir kaç yarışı kaçırmak zorunda kalacağım böyle vermeniz iyi olmuş.
    Gerçi HD kalitesinde indirebilirim ama kim uğraşacak 😀

  20. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    yahu 1 numarasınızzzzz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir