Petrov: "Kazamda Lastik Kalıntılarının da Etkisi Var"

yazar:

kategori:

Rus pilot, 8. virajda pist dışına çıktı ve geri dönüşünde tümsekte havalandı. Aracın yere indiğinde oluşan darbe ile direksiyonun yuvası kırıldı ve Petrov yarış dışı kaldı.

Rus pilot, kazanın tam olarak kaynağının ne olduğunu bilmediğini ama kauçuk kalıntılarının katkıda bulunduğunu belirtti.

Petrov: “Dürüst olmak gerekirse ne oldu hâlâ anlamıyorum. Viraj zordu. Ama dürüst olmak gerekirse bu virajda çok fazla kazanmaya da bakmazsınız”

“İki tur kalmıştı. Lewis’in arkamda olduğunu ve lastiklerimin çok iyi durumda olduğunu biliyordum; en hızlı turları gösterdim”

“Sanırım (lastikte) biraz kauçuk topladım. Bir parça kauçuk aldığınızda da biraz önden kayma yaşarsınız. Bu bir parça önden kaymayı yaşadığımı düşünüyorum. Ardından (virajı) giderek geniş aldım. Ondan sonra piste geri dönmeniz gerek. Ama ben büyük bir tümseğe vurdum”

Aracın havalanmasına rağmen Petrov, o anda korkmadığını ifade etti.

Petrov: “Korkutucu değildi. Büyük bir darbe geleceğini bilirsiniz ama kaza yaparken önünüzde bir duvar görmeniz daha ürkütücüdür.”

Rus pilot, o tümseğe sonradan bakılması ve gelecekte aynı şeylerin yaşanmaması için düzeltme yapılması gerektiğini düşünüyor.

Petrov: “Zor olduğunu biliyorum ama daha hafif tümsek olmalı. Çünkü, farklı bir şey olsaydı neler ortaya çıkabilirdi diye hayal edebiliyor musunuz? Oldukça büyük bir kaza olabilirdi.”


Yorumlar

  1. ''Yahu pist disina cikmissin hala gaza abaniyorsun, normal pilotlar yavaslayip piste doner. Sen bunu ogrenmis ol bari bu vesileyle, hala tumsege, kaucuga bahane buluyorsun. Ucan Rus : D ''

    AĞZINA SAĞLIK ADAM ÇİM ALANA ÇIKMIŞ HALA GAZA ABANIYOR YOK LASTİK PARÇASI İMİŞ..

    ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ DERLER ADAMA..

    bu adamın karakteri bu vazgeçemez sizi yanıltmasın bir önceki start peşkeşi olan yarış. bu pilotdan bir cacık olmaz bir yere yazın geçen hafta reno patronu bir kumar oynadık meyveleri diyordu alın size meyve çim salatası hemde taze kırpılmış.

    bu hafta beyanat yok herhalde oda anladı kaybettiğini.

    ah petrol ah petrol öyle Alonsoya caka satmaya benzemez bu işler.bu iyi günlerin

  2. uçtu uçtu petrov uçtu ! yemin ediyorum photoshop gibi resim olmuş 🙂

    Yarışta hedfieldin 3.lüğünden sonra serhan acar ne dedi? "acaba kubica olsaydı nasıl bir sonuç olurdu merak ediyorum" bence renault un aracı göründüğünden daha hızlı…..

  3. Kazası sadece şanssızlıktı. Diğer pilotlar da pist dışına çıktılar ama döndüler sorunsuz. yoksa iyi bir yerde olacaktı. Bu sene belirgin şekilde istikrarlı ve hızlı petrov…

    Şansına her yarışta da Alonsonun önünde oluyor 🙂

  4. Süper bir hareketti. Hatta direksiyona bayıldım.
    Ama suç sende değil yarışları heyecenlandırmak için ürettikleri lastiklerde. Berbat bir şey. Artık pilotların performansını görmüyoruz. Lastik korumaya çalışıyorlar. Pit-stop dicektim BUS-STOP yani otbüs durağına döndü. Karma karışık dağınık bir f1 sezonu oluyor. İçine ettiler f1'in

  5. efendimayin  avatarı

    Gerçekten kötü oldu petrovun istikrara ihtiyacı var. Neyse tecrübe oldu dediğiniz gibi. Bence heidfeldi geçecek bu sene.

  6. Yahu pist disina cikmissin hala gaza abaniyorsun, normal pilotlar yavaslayip piste doner. Sen bunu ogrenmis ol bari bu vesileyle, hala tumsege, kaucuga bahane buluyorsun. Ucan Rus : D

  7. çevirirken bazen oluyor saçmalıklar. Dijitalmagazin.net'te çeviri yaparken benden de çıkıyordu arada böyle cümleler 🙂

  8. Bunlar böyle embesil gibi anlamsız cümlelermi kuruyor yoksa çevirmelermi berbat?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir