Williams Değişikliklere Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Grove kökenli takım sezon öncesi testlerde başa güreşebilecek gibi görünüyordu ancak sezonun başlamasıyla birlikte işler pek de iyi gitmedi.

Parr “Williams’taki herkes gibi ben de şaşırdım ve başlangıç karşısında hayal kırıklığı yaşıyorum. FW33’ten beklentilerimiz yüksek olmasına rağmen pek de beklediğimizi bulamadık.”

“Sezon öncesindeki testlere ve araç üzerindeki yaptığımız çalışmalara oranla zayıf kaldık.” 

“Öncelikle güçlü ve zayıf olduğumuz alanları belirlemeliyiz. FW33’te başarılı olduğumuz bazı noktalar var ve bunların üzerinde yoğunlaşabiliriz.”

“Bunun yanında Şanghay ve İstanbul için bazı umut vaat eden güncellemelerimiz olacak. Onların nasıl performans gösterdiğini görmeliyiz.”

“Ayrıca dayanıklılık sorunlarını da çözmeliyiz çünkü bunlar hem performansı etkiliyor hem de kaynakların boşa gitmesine neden oluyor.”

“İlerleyeceğiz ancak bu çok geriden başladığımız gerçeğini değiştirmeyecek.”

“Bu nedenle kısa vadede sorunları çözmeli, 2012 ve sonrası için daha güçlü olmak adına çalışmalıyız. Her türlü şey gözden geçirilecek. Planlı bir şekilde gerekenleri yapacağız.” dedi.

Sam Michael “Sepang’daki performansımız beklentilere göre bir çok alanda çok zayıftı. Bu kabul edilemez ve Şanghay öncesinde, performans düşüklüğünün nedenlerini her açıdan inceleyeceğiz.”

“Aracın performansı ve dayanıklılığı mühendislik grubuna ait ve buna cevap vermeye çalışacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mclaren'den sonra en yenilikçi takımlardan birisi Williams. Bu sene gerçekten birşeyler yapacaklarını düşünüyordum ama görünen o ki fazla iyimserim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir