Hamilton: "Gerekli İstikrara Sahibim"

yazar:

kategori:

İstikrarın şampiyonluk mücadelesinde çok önemli olduğunu bilen Hamilton, daha da istikrarlı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Hamilton “Bahsettiğim istikrara sahip olduğumu düşünüyorum. Malezya’da tekrar 2. sırayı kazandım ve yarışta da yukarılardaydım ancak sonunda istediğimiz gibi olmadı.”

“Stratejimiz mükemmel değildi, pit stop mükemmel değildi ancak bazen böyle oluyor. Her güne ayrı yaklaşmanız gerekiyor. Bulunduğumuz konumdan memnunuz çünkü önde mücadele ediyoruz.”

“Bu yüzden takım olarak, kazanmak, galibiyet mücadelesi vermek ve mükemmel şeyler başarmak için varız.”

“Bu yüzden mücadelenin içerisinde olduğum için minnettarım ve bu sene kesinlikle her yarışı tamamlamak istiyorum.”

“Geçen sene bazı tamamlayamadığım yarışlar oldu ve bunların çoğu hata ya da kazalar sebebiyle oldu. Bazıları ise mekanik sorun nedeniyle oldu.”

“Bu yür sorunları bu sene engellemek istiyoruz çünkü o sorunlar olmadan şampiyonluk mücadelesinde daha iyi konumda oluruz. Bu açıdan istikrara odaklandık ve kazanırken bunu başarırsak harika olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Lastik kullanım yönetimi yüzünden pilotlar (özellikle Hamilton ve Alonso) gaza sonuna kadar basamıyorlar. Bu durum pilotları araç içerinde kısıtlıyor. Özgür davranamıyorlar. Yani kurallarla kısıtlıyorlar adamları. Oysaki bu iki pilot geçen seneki lastikleri bile bitirebilecek kapasiteye sahip ve sonuçta bana göre daha heyecanlı yarışlardı. Bu sene ise açıyor arka kanadı; öndekinin de lastiği bittiyse geçmek için çok kabiliyetli olmaya gerek yok zaten. Ben Alonso ve Hamiltonu izlemekten zevk alıyorum ve bu pilotların sonuna kadar zorlayacakları bir ortam oluşmasını isterim. Lastik değişimi ve yakıt ikmali serbest olsun; ve iki lastiğin de kullanılma zorunluluğu olsun daha güzel olur.

  2. Son set kullanılmış lastik takmışlar, daha kötü bir strateji olabilir mi?

  3. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    strateji iyi değildi belki ama pitstoplardan sonra hızın da iyi değildi.Adamın ailesi yanına yaklaşınca bir haller oluyor bu adama.Yakışıklı ağabeyi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir