Whitmarsh: "Hamilton Uzun Süre Mclaren'de Kalabilir"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Hamilton’un adı Red Bull ile anılmış ancak kısa süre içerisinde bu haberler taraflar tarafından yalanlanmıştı.

Whitmarsh, takımın uzun yıllar boyunca Hamilton’la olmak istediğini genç şampiyonun bildiğini söyledi.

Mirror’a konuşan Whitmarsh “Birlikte 10 harika sene geçirmememiz ve bu süre içerisinde sporu domine etmemesi için bir neden yok.”

“Lewis için uzun bir kariyer görüyoruz. Ayrılana ve başka şeyler yapana kadar onun birden çok kez şampiyon olmasını garantilemek istiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yavuz Balcı avatarı

    benim en çok görmek istediğim şey, kimi'nin kariyerini McLaren'de bitirmesi ((: Lewis zaten bizde kalır.

  2. Yine tekrar ediyorum şuanda böyle haberlerin çıkmasının tek nedeni basındır. Basın sorar, bizimkilerde cevap verir. Şimdide Nico için aynılarını söylüyorlar.

    Sadece haber yapma gereksinimden kaynaklanan şeyler bunlar.

    McLaren dan şuan için gitmesi çok gereksiz ve ihtimal dışı Lewis in.

  3. adam yakışıyor yerine

  4. Mclaren fanları için inanılmaz derecede güzel bir haber diye düşünsemde gayet samimi bir şekilde bu genç adam her zaman kendi için en iyi seçeneği değerlendirmeli diye düşünüyorum.

    Hafızalarımızda taze olan Lewis li sezonları yoklarsak ilk sezonunda (2007) tarihin gördüğü en başarılı çaylak olduğunu kimse yadırgamaz tabi bunda doğru yerde doğru zamanda olmanında büyük payı olsada 2 kez dünya şampiyonu takım arkadaşıyla başabaş mücadele vermesi ve sezon nihayetinde sadece 1 puanla şampiyonluğu kaçırması yine de pistlerdeki yeni pilotu son derece nefes kesici kılıyordu.İkinci sezonunda yine çok rekabetçi olan bu inanılmaz derecede yetenekli çaylak son tura yine bir puanla yenik girdiği şampiyonluk mücadelesinden bu sefer 20 saniye kala bir şampiyon çıkarmayı başardı. 2009 da şampiyonada gidilen köklü değişiklikler sezon başında Mclaren in gösterdiği büyük gelişime rağmen kapatılmaz puan farkı yemesine neden olurken Lewis in de muhtemel şampiyonluk mücedelesi verebileceği bir sezon uçup gitmiş oldu.2010 direkt şampiyona mücadelesinin göbeğinde geçmiş olsada zamanla listenin zirvesine otursada bu seferde bazı hataları ve Mclaren in rekabetçi olmasına rağmen gereken hıza ulaşamaması onu yeni bir şampiyonluktan uzak tuttu.Şimdi 2 yarışını geride bıraktığımız 5. sezonunda neler başarabilir ya da neler devreder gelecek sezonlara bilemesekte son derece yetenekli pilottan eminiz, uzun planlanan Mclaren& Lewis Hamilton birlikteliğine başarılar.Umarım Mclaren ona muhtemel şampiyonluk şansını devam ettirebileceği araçlar vermeye devam edip yenilikçi buluşları ve kesintisiz gelişimi sürdürür.

  5. Foto da tıpkı baba oğul gibi bakışmışlar =))

    Lewise kazanan ve onu şampiyon yapacak araç verdigimiz takdirde başka bir takıma gidecegini düşünmüyorum hatta düşünmek bile istemiyorum. umarım hep bizimle kalır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir