Alguersuari: "Son Seansa Kalmak Kolay İş Değildi"

yazar:

kategori:

Alguersuari, kariyerinin en iyi sıralama sonucuna ulaşırken takım arkadaşı Buemi de hemen iki sıra arkasında 9. oldu.

Alguersuari: “Hem benim hem de Sebastien’in S3’e kalması, takım adına kesinlikle başarıdır. Kolay bir iş değildi. Dürüst olmak gerekirse rakiplerimizin bazılarının hızına bakınca gerçekten orada olmayı beklemiyorduk. S2’deki kırmızı bayrağın da yardımı oldu.”

“Yarın iyi puanlar alma şansımız var. İyimserim. Çünkü bugün, sıralamada hızlı olmaktan ziyade aracı yarış ayarlarıyla çalıştırdık.”

“bu konumdan başlamaya alışık olmadığımız doğru. Savunma yarışı çıkarmak zorunda kalabilirim. Lastiklerimin nasıl performans göstereceğini göreceğiz; ki yine kilit unsur olacak.”

Takım arkadaşı Buemi de takım adına mutlu ama daha yukarılarda yer alamadığı için üzülüyor.

Bumi: “Takımın aldığı  sonuçtan memnunum; iki araçla ilk 10’dayız. Kendi adıma ise bir parça hayal kırıklığı yaşıyorum. 0,05 saniye ile 7.likten 9.luğa düştüm. Bir süredir sahip olamadığımız bu performans ve bu sonuçla, takım memnun kalabilir.”

“Bugünkü şartlar ne olursa olsun, pistte ve fabrikadaki takımların, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çok sıkı çalıştığını biliyorum. Genel olarak geçen seneye göre çok daha rekabetçiyiz. Umarım bu, yarın puanlar almamız için yeter”

“Bu iyi grid konumumuza bakınca bizim için önemli bir yarış olacak. İlk şey, yarışı tamamlamak. Eğer bunu yaparsak, bizim için iyi bir yarış olacağını düşünüyorum”


Yorumlar

  1. arkadaşlar toro rossonun ön kanadı red bullun ön kanadına yakın bir şekilde esniyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir