Haug'dan "Olağan Üstü" Di Resta'ya Övgüler

yazar:

kategori:

Force India ile ilk sezonunu geçiren İskoç sürücü, şu ana kadarki 3 sıralama seansında da deneyimli ve hızlı takım arkadaşı Adrian Sutil’i geride bırakmayı başardı ve takım arkadaşıyla birlikte aynı puanı kazandı.

Haug “Başardıkları etkileyici ve olağan üstü. 3. yarışında olup gridde 8. olmak çok iyi ve etkileyici. Özellikle de 2. antrenmanda sürmediğini dikkate alırsak.”

“Onun çok iyi ve çok yetenekli bir sürücü olduğunu biliyorduk ve DTM’de de gördüğümüz üzere doğru eldivenleri giydiğinde özel şeyler yapabildiğini gördük.”

“F1 onun için çok iyi olacak. Takım arkadaşı çok zorlu ancak onun hızı da etkileyici ve iyi iş çıkarıyor. Kariyerinde ona yardımcı olduğumuz için memnunuz.” dedi.


Yorumlar

  1. sadece F1 kast ediyorsun inşallah. Yoksa Lewis e kaybettiği F3 şampiyonluğu var.

  2. sen yarışları takip etmiyosun heralde sutil hiçbir takım arkadaşına geçilmemiştir bugüne kadar. inşallah yeni bir montoya gelmiştir f1 diyorum 🙂

  3. F1 de Adrian Sutili geçemeyecek bir pilot varmıki?
    Haug bu çocuk üstünden kendi reklamını yapıyor, bakın ben keşfettim ve destek oldum. sulanmauın ilerde benim takımımda olacak diyor.

  4. haug di restayı mgp ye alacak ama ne zaman ?

  5. hulkenberg fosso deil f1 de devam etmesi lazımdı araca alısınca barichelloyu qectide zaten buda fos cıkmadıqının qösterqesi

  6. Hulkenberg gibi çok iddalı girdi F1 e. Fakat Hulk gibi fos çıkmadı. Vettel e attığı laf çok güzeldi sezon başı.

    Hulk da iyi bir sürücü fakat F1 için biraz vasat. Ama ikinci bir şans ı hakettiyordu bence.

  7. Force İndia ya baskı yaparak baya yardımcı oldular ama iyiki de yapmışlar. DTM adına ise büyük kayıp. Spengler göbek atıyordur şimdi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir