Alonso "Orta Sıralarda Yarışmasını Öğrenmem Gerekiyor"

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 Şampiyonu Fernando Alonso hâlâ orta sıralarda mücadeleye alışmaya çalıştığını söylüyor ancak bunun kendisine faydası olacağını düşünüyor.

Alonso bu seneye kadar son 3 sezon şampiyonluk mücadelesi vermişti ancak bu sene orta sıralarda mücadele etmek zorunda.

Daily Express’e konuşan Alonso "Bu sene şu ana kadar kötü oldu ancak bu bir şekilde yeni bir mücadele ve bundan öğrenmem lazım."

"Şu ana kadar sürekli orta grubun içerisinde yer aldık, yarışa 10.-12. sıralardan başladık ve bu, geçiş yapmak – mücadele etmek, çok zor. Bundan öğrenmem lazım ve sezon sonuna kadar daha iyi bir pilot olacağım." dedi.

Alonso, zor geçen ilk 3 yarışın ardından İspanya yarışı öncesi testlerde gelişim göstereceklerini düşünüyor ancak yine de ne kadar olacağı konusunda temkinli.

Alonso "Bahreyn’de kötü bir yarış bekliyordum ve çok kötü bir yarış oldu. Çok, çok zor bir yarıştı ancak böyle olacağını biliyorduk çünkü bizim için hoş sürpriz olan sıralamalarda son 10’a kalma dışında tüm hafta sonu kötüydü. Geri kalan yeteri kadar iyi değildi ve bizim seviyemize göre değildi."

"İspanya testinde yeni bir paket olacak ve aracı geliştireceğimizden eminiz ancak bunun yanında diğerlerinin ne kadar geliştireceği soru işareti." dedi.


Yorumlar

  1. Lütfen yorum yaparken biraz daha dikkatli davranalım. Tamam içinizi dökebilirsiniz ancak yine de haberle ilgili yorum olması daha makbule geçer çünkü haberi ve haberle ilgili yorumları görmek isteyen kişilere haksızlık olmasın.

    İlginiz için Teşekkürler..

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Gönül muhabbet istedi yazdık rahatsız ettiysek kusura bakma

  3. Alonso "Orta Sıralarda Yarışmasını Öğrenmem Gerekiyor"

    yazdıklarınızın bu başlıkla ne alakası var. Bu haberi okuyan diğer insanların bu kadar uzun ve alakasız seylerle yormak saygısızlık.

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Amerikanın büyüklüğü ve amerikaya karşı tehdit konularını içeren filmleri takip edin ve kelimelere evet kelimelere dikkat edin cümlelerde olabilir :)) kodadı:kılıçbalığı filminin ilk giriş repliği internet dünyasına bomba gibi düşmüştü ve bir senaryo daha amerika clinton döneminde tek kurşun atmadan 8 yıl geçirdi peki ya sonra …. takip diyorsunuz bbg evi bu cümleyi hatırladınızmı biraz daha büyütelimmi baba inönü başbakanken amerikaya gidiyor gelişinde hükümet düşüyor ,menderes amerikaya gidiyor gelişinde asılıyor özal amerikaya gidiyor ve dönüyor orta asya Türki cumhuriyetlere gidecekken malum biliyorsunuz evet dünya bizim etrafımızda dönmüyor etrafımıza bakmamız gerek yönlendirilenmi yönlendirenmi tarih boyunca hep yönlendirdik fakat şimdi neredeyiz başkalarının koyduğu kurallara göre bir oyunun içindeyiz tarihinde avrupanın şu anda üzerindeki kadar devlet kuran bir ırkken şimdi devlet yönetmeyi temizliği öğrettiklerimizden öğreniyoruz bu bana dokunuyor işte bazılarına dokunduğunuda biliyorum fakat çoğunluk bunu tınlamıyor evet f1 teknolojinin zirvesi biz neredeyiz o teknolojiyi sadece tüketecekmiyiz üretelim artık yeter
    yazı silinirsede önemli değil anlarım fakat bu duyguları paylaşanların olduğunu bilmek güzel

  5. ya kendimi tutamıycam " ben bu görkem arkadaşıda kutlamak istiyorum"demekki bu arkadaş ta bizim saflarımıza katılmış oldu.ne mutlu banaki bir kişinin daha bu konuda bilgi sahibi olmasını sağladım. ("devrimci devrelerime sanki yeniden şarj oldu") :):):)

  6. "vodafone Türkiye'de daha ne diyim" bu cümleyi kim ne kadar anlar?Birçok uluslararası siyasi ve iktisadi anlaşmalar gizlice dinlenerek önüne geçilmiş,haksız kazanç,şantaj,rüşvet,ihaleler…saymakla bitmiyor,hatta birde cinayet.Evet Yunanistan da bir mühendis bunların dinleme faaliyetlerini deşifre edecekken öldürüldü,araştırma neticesinde de bu kanıtlandı.Bütün bunları niye yazdım?Bazıları anlamak istemiyor ama bende inatla yazıyorum ve de yazacağımda;yani bu iş öyle sıradan bir spor değil.Bunun perde arkasında büyük oyunlar dönüyor.Burada milyar dolarlar konuşuluyor. Devlet bütçesi neredeyse.Bakın Mario Thessen 2.dünya savaşında dev bir çelik tüçcarının varisi,Agnelli italyanın ağası …ve bizler bunları bilirsek biraz olsun olaylara daha objektif bakabiliriz.lafı çok uzattık ama yazılacakta daha çok şey var neyse…

  7. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet bende merak ettim kısa bir araştırmadan sonra ne olduğunu buldum. burası yeri değil ama affedin. hem hep beraber bilgilenmiş oluruz :)))

    Echelon'un İzleme faaliyeti nasıl yürütülüyor?

    Sinyal istihbaratı yöntemiyle toplanan tüm veriler, öncelikle NSA merkezine aktarılıyor. Bu veriler, dünyanın çeşitli yerlerindeki üsler, uydu yer istasyonları, dünya yörüngesindeki uydular, casus uçaklar, gemiler ve denizaltılar tarafından elde edilmektedir. Veriler bir telefon konuşması kaydı, internette dolaşan veri trafiği, radar imajları, telsiz sinyalleri olabilir. Bu veriler tahmin edilebileceği gibi yasal olmayan yöntemlerle elde edilmektedir.

    bakın internette dolaşan veri trafiği diyor dikkat edin :)))

  8. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Vodafone Türkiye de daha ne diyim belki yakalarlar fakat şunu yazayım amerikanın açtığı yeni nesil savaş uçağı ihalesini herkes bilir lockhet martinin boeingin elinden aldığı ;boeingten o ihaleyi aldılar concordeları piyasadan kaldırdılar ve boeing yeni nesil supersonic uçağını piyasaya sürdü ne kadar raslantı dimi

  9. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    evet içimdeki kahrolası insan sevgisi

  10. ben diyorumki demagoji yapmak yersiz ve gereksizdir.muro da öyle diyor:)

  11. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Belki biraz fevri belki biraz fazla oldu fakat bazı kelimeleri duyunca veya görünce tüylerim diken diken oluyor kelimenin manasını bilmeden sadece bize göre düşünerek içini dolduruyoruz burası f1 konularının konuşulduğu görüş beyan edildiği bir ortam belki fakat kelimeler yerinde kullanılmadıktan sonra hiçbir önemi yok saygı olmadıktan sonra muhabbet yok dün gece cahilin biri yazılar yazmış kafasına göre gerçi fazla ağır olacak da kafası olduğundan da şüpheliyim onun için kelime deyip geçmemek lazım at yularından insan lafından tutulur

  12. eet çok doğru konuşmuşsun şener. bende bir kaç kelime yazardım ama kavga çıkar gene.. neyse.

  13. şener arkadaş burada bir "çözümleme" yapmış,bu duruma katılmamak olmaz!!!

  14. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İlahi adaleti yeryüzünde arayanlar dünyada cenneti yaşayanlardır o adaletin milyonda biri insanoğlunu kan ağlatır onun için kullandığımız kelimelere lütfen dikkat edelim lütfen

  15. gökay kara avatarı

    modern f1 de alonso 3 sezon şampiyonluk yarışında bulundu ve ikisini kazandı birinide bazı debeplerden dolayı son yarışta kaybetti o araçlarlaa Q3 elini kolunu sallaya sallaya griodu hatta 2007 monza da son turu atmadan polü olmıştı bunlardan sonra red bull un arka kanadını izleyip, taarruz:) yerine savunma yapmak alonso için 3 seneden sonra tabi ki yeni bişey…ama bunların hepsinin bir sonu vardır ve ilahi adalet bu belli mi olur_?

  16. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    her pilotun öğreneceği şeyler vardır. michael schumacher'in bile sürekli birşeyler öğrenmeye çalışıyorum dediğini hatırlarım. şampiyonluk herşey değildir sözü doğru.

  17. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    bunları alonsodan duymak ne güzel araç ne kadar kötü olursa olsun bu duruma alışıp,
    hala kendini geliştirmeye çalışması mutluluk verici………
    Bide alonso'ya egoist derler:adam
    'sezon sonuna kadar daha iyi pilot olucam'diyor.
    Buda bazı arkadaşlara kapak olsun.
    Şampiyonluk herşey demek değil, önemli olan pilotun kendisini geliştirmesi ve mücadeleden vazgeçmeyip savaşçı olmasıdır.

  18. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bunlar daha Falonso' nun iyi günleri.

  19. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu haberi duyanda alonso f1 e girdi gireli ilk 3 için mücadele ediyor zanneder daha kötü yerlerden geldiğini unutmamalı bence

  20. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Sen yine de çok alışma Alonsom. Seni yine zirvede göreceğiz. Ama biz senin zaten nasıl mücadele verdiğini görüyoruz. Güzel günler yakında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir