Verstappen: "Vettel'in Parmağı Sinir Bozucu"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, sıralama veya yarışlarda birinci olmasının ardından kamera ve seyircilere sürekli olarak işaret parmağını gösteriyor.

Alman basınındaki vatandaşları, bu kutlamadan memnun ve bir gazete, 2011’de Vettel’e “Bize zafer parmağını göster” şeklinde seslendi.

Hollandalı Verstappen ise, Red Bull ve Vettel’in şimdiye kadar göstermiş olduğu performanstan etkilendiğini kabul etmekle birlikte, sevinç gösterisinin küstahça buluyor.

De Telegraaf’a yazan Verstappen: “İnanılmaz derecede güçlü bir etki yarattılşar. KERS sorunlarına rağmen genel olarak en iyi araca sahipler.”

“Sebastian Vettel kesinlikle şampiyonluğun favorisi. Başarısını kıskanmıyorum ama her kupadan sonra parmağını küstahça sallaması gerçekten sinir bozucu”

“Dürüstçe söylemem gerek ki eğer kendi Formula 1 kariyerimde onun yerinde olsaydım, aynısını yapabilirdim.”


Yorumlar

  1. neye sinir olursan ol lastikleri bitmiş birinide geç istersen yani en iyi defansı vettel yaptı diğerlerini gördük ayrıca al sana 2009 abu dhabi 2010 malezya geriden gelip kazanılan yarış onu geçtim de ya şu hamiltonı çok yüceltmeyin o kadar iyisen niye vettel daha toro rossodayken son turlarda geçildin eğer glock yer vermeseydi görürdü o şampiyonluğu 2007 yi söylemiyorum bile şu diğerlerinin geriden gelip kazandıkları yarışlarıda biliyoruz hep öndekiler sorun yaşar ama vettelde hiç öyle olmuyo hak ediyo kazanıyo insanlar kıskandıkları ve durdulamıyacağını düşündükleri için işte saçmalıyolar bende onun hakkında bişey söyliyimde haber oliyim derdindeler

  2. pilotajıyla farklı demişsin..bir tane geriden gelip aldıgı yarışı göster lastiklerini korumakla falan pilot olunmuyor bizim gözümüzde agresif olacak en olmadık yerde rakibini gececek çinde hamilton sebi en hızlı virajda nasıl gecti bu şekil bişey olmadıktan sonra pilotaj falan demeyin bana sinirleniyorum 😀

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    kazandığı yarışları saymakla sürekli 1 işareti yapmak (ki inadına insanların gözüne gözüne sokuyor ) aynı şeyse sence dicek lafımız yok, hani alemin kralı kendisiymiş gibi bi tavırları var, 1 numara imiş, utanması olsa shumi ni halen yarıştığı bi ortamda yapmaz sürekli aynı şeyi, şuanda yarışan gerçek 1 numara efsane shumi dir, vettel efendi fena halde şımarık bi tip….

  4. Sevincini bu kadar abartılı göstermesi bence de yanlış ama benim anlayamadığım Alonso fanlarının neden bu kadar rahatsız oldukları.

    Alonso'da şampiyon olduğu senelerde benzer şekilde birincilik sayılarını parmak ile gösteriyordu. O zaman normal di şimdi mi garip oldu.

  5. formula1fan avatarı

    bEnce seb hayranları bile bunu okuyarak biraz düşünmeliler çünkü Verstappen doğru söylüyor size göre farklı olabilir ama bence yani 🙂

  6. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    isabet olmuş, seb fanları dışında herkesin hemfikir olduğu bi konuyfu bu zaten, 1-2 kabul edilebilirdi, sürekli aynısını yapınca insanın sövesi geliyor

  7. duyanda orta parmağını göstererek seviniyo sanır çok sempatik seviniyo o özel biri bunu kabul edin herşeyiyle farklı gerek kask tasarımı gerek sevinçleri gerek pilotajı vetteli bu kadar özel kılanda zaten diğerlerinden farklı olması bi kerede kıskanmadan yorum yapalım ya

  8. gençler art arda başarılar kazandığında bu tür kutlamalar yapıyorlar.2005-2006 yıllarında da benzer kutlamaları alonso yapıyordu.

  9. ARAÇTA OTURMASINI SÖYLEYEN YARIŞ YETKİLİLERİ KENDİ İSTEĞİ İLE OTURMUYOR…

  10. bizde aynısını dile getiriyoruz küstahça ve kabaca bir hareket
    birde sıralama turlarında araçtan inmeme halleri bu ne tavırlar böyle…

    şımarık işte ne oldum delisi,sonradan görme olunca böyle oluyor.

  11. aynı fikirdeyim dostum :))) kimse yanlış anlamasın ama '' cem yılmazın bi esprisindeki cocuk tiplemesinde '' hazırız '' derken ki yaptıgı el hareketindeki gibi saçma bi harekete benzetiyorum ve çok aptalca geliyo :)) spastik bi hareket gibi :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir