Renault Adına Yoğun Bir Gündü

yazar:

kategori:

Renault, iki hafta sonraki İspanya GP hazırlıklarına çoğunluğu iyi şartlar altında geçen bir gün ile başladı. Takımın R28 üzerine bir çok güncelleme uyguladığı ilk günde Nelson Piquet direksiyondaydı. Genç Brezilyalı pilot, araca yapılan değişikliklerine vrimi üzerine çalıştı ve İspanya GP hazırlıklarında bazı genel ayar çalışmalarını tamamladı.

Takım, çalışmalarına Fernando Alonso’nun takıma katılmasıyla devam edecek ve Piquet, kokpite Perşembe günü dönecek.

Nelson Piquet: "Bir başka iyi geçen çalışma günüydü. Pist koşulları iyiydi. Bu yüzden sorun yoktu ve verimli bir sabah geçirdik. Ne yazık ki öğleden sonra bira zaman kaybettim. Bu yüzden istediğim kadar fazla tur atamadım. Yeni şeyler denedik ama daha ilgi çekici çalışma bu haftanın sonlarında olacak."

Test mühendisleri şefi Christian Silk: "Sabah programı çok iyi geçti ve bu yüzden sadece öğle vaktindeki gecikmeyle yoğun bir gün geçirdik. Araç çok iyi çalışıyor ve fabrika, bu hafta için aracı hazırlama adına büyük çaba sarfetti. Haftanın geri kalanında da bu iyi çalışmayı sürdürmemiz gerekiyor."


Yorumlar

  1. hadi inşallah:D

  2. Yeni şeyler denedik ama daha ilgi çekici çalışma bu haftanın sonlarında olacak."
    fabrika gerçekten fernandoya iyi bir araç vermek için müthiş çalısıyor bu çalısmayla bu sezon içinde mutlaka reno gei dönecdektir bundan süphem yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir