Webber: "Türkiye GP Biletleri Halk İçin Pahalı"

yazar:

kategori:

Webber: “Ne yazık ki yöre halkının katılması için oldukça pahalı bir yarış; bu da demek oluyor ki atmosfer, pek olması gerektiği gibi değil”

“Biraz utanç verici. Pilotlar oraya gitmeyi dört gözle bekliyor, ben de”

Ülkemizde yapılan etkinlik için anlaşma bu sene bitiyor ve bu anlaşmanın yenilenmeme gibi bir ihtimali de var.

Webber: “İstanbul Park’ı seviyorum. Çok dalgalı bir çizgisi var; bu da pistin bazı yerlerde biraz daha zorlayıcı olmasını sağlıyor.”

“Pistte 8. viraj var: Birkaç çizgiye sahip, çok hızlı ve çok uzun olan, lastiklere ve pilotların boyunları yük uygulayan”

“Ayrıca viraja ilk başlarda doğru girerseniz hassasiyetinizi ödüllendiren de bir yerdir.”


Yorumlar

  1. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    işte bu yüzden f1 e ilgi yok ya
    tabi iin açıkçası fifth-fifth motorsporlarına olan ilgi azlığı ve bilet fiyatları

  2. helal olsun 🙂 tam benim anlatmak istediğim Türkiyede f1in gelişmesi için biraz daha zaman ve reklama ihtiyacı var 🙂 başbakanımızın çılgın projesinin yerine karting pistlerini artırsak istanbul parkı daha da güzelleştirsek ilerde Türkiyenin gelişmesinde büyük rol oynar ayrıca benim inş. çocuklarım vs onları kesinlikle f1in içine girmesini sağlıcam 10 sene sonra f1e olan ilgi bakımından avustralyayı geçeriz hele birde türk pilot olursa ingiltereye kafa tutarız 😀

  3. üniversitedeyken 3 kere gittim ama iş hayatına atılınca kaldı abi bu da bana uymadı pek :)))

  4. aslında sporu takip eden kişiler için acık alan neredeys bedava. şubatta alınan acık alan biletleri 35 TL'ydi. su an bile cok fazla değil gerçi. ama gökhan kamil'in de dedigi gibi, ilgi olmayınca (zaten reklam vs yapılmıyor) senede 10-15 kere sinema için para bulabilen insan, 1 kere olsun F-1 e gitmeyi pahalı olarak düşünüyor.

  5. 10 numara tespit. 10 yıl sonra istanbulpark seyircisi 2 katına çıkacak ama biraz sabır lazım. o da bizim medyada yok.

  6. Aslında Türkiye için çok pahalı değil. Esas sorun, ülkemizde sporu sevenlerin yaşlarının nispeten küçük olması. E haliyle iş hayatına girmemiş veya girmek üzere oluyorlar; yani para bulma şansları azalıyor… Şimdiki genç nüfus, geleceğin anne-babası, spora ilginin artmasını sağlayacaktır. O zamanlarda yarışlardaki Türk nüfusu artacaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir