McLaren: "Dayanıklılıkta Son 20 Senenin En Zor Kışıydı"

yazar:

kategori:

Lowe: “Çin ile Türkiye arasındaki üç haftalık ara, özverili takım çalışmasının inanılmaz anları üzerine MacLaren-Mercedes’teki herkesin düşünmesine izin verdi. Şubat ve Mart’ın başındaki kış testleri, muhtemelen dayanıklı sürüş açısından 20 senedir hatırladığım en zorlayıcı tecrübeydi. Woking ve Brixworth’teki herkes içinde oldukça yorucu bir aydı.”

“O kadar çok fazla mesele yoktu ama yeni egzoz sistemimizde farklı arızlara yaşamaya devam ettik. Her zaman piste, bir önceki günün sorununu çözdük diye gidiyorduk ama başka sorunlarla karşılaşıyorduk. O günler takım için çok zordu”

“O tecrübe bizi, ilk yarış Avustralya’ya kadar egzoz düzenimizi yeniden tasarlamaya sevk etti. Aslında Albert Park’taki ilk antrenman, aracın yeni düzenindeki ilk çalışmasıydı. Ayrıca bir günde o kadar fazla turu ilk defa atıyorduk. İşler tam zamanında bir araya geldi ve bu, birçok farklı etkenin katkısıyla oldu. Kabul etmem gerek, şanslıydık. Ama bu, şanstan daha fazlasıydı”

“Kısa bir süre içinde dayanıklılık ve farklı meseleleri anlamak ve tamamıyla farklı bir doğrultuda birlikte çalışmak, takımın yeteneği ile ilgilidir. Takımın bu yeteneği, seneler boyunca yarattığımız bütün donanım, bizim yararımıza çalıştı. Aynısı Çin’de Lewis’in aracında 20 adamın inanılmaz çalışmasıyla da oldu.”


Yorumlar

  1. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    aslında bu seneki araç geçen seneden çok daha iyi.tek fark redbull bu sene kers dışında gerçekten çok dayanıklı bir araç yapmışlar ama ben artık onların biraz limitlerde olduğunu düşünüyorum tek tırstığım konu türkiyede kers problemlerini çözdülerse bu sorun yaratacaktır.

  2. iki senedir nal topluyoruz,yok gelişmeymiş falan,tam gelişiyorsun yarışlar bitiyor,bir sonraki sezon sanki sil baştan,yine en önde değilsin,hep gelişiyorsun,en iyi gelişen sensin.ama sonuç olaralk en önde değilsin,ben bir şey anlamadım valla.hatta sıkıldım.nerede o hakkkinenli günler,gelişmenin alası o zamanlardaydı..

  3. Herşey Ron Dennis'in büyüklüğünü ispatlıyor.

    MTC gibi kompleks bir yapı f1 de eşsiz.

    O yapı, içerisinde her türlü reaksiyonu barındırıyor. ve her sene bağışıklılık sistemimiz güçleniyor.
    Gelecek kesinlikle McLaren.

    —McLaren—

  4. Araçtaki dünya kadar sorunu çok kısa bir sürede çözdüler ve şimdi şampiyonluk savaşı veriyorlar. Helal olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir